Szukaj
D300 l MB-D10 l D50 l N 50 1.8 l N 18-55 l N 80-200 2.8 l N 300 2.8 l SB-800 l www.markysz.ownlog.com
zapraszam do komentowania..![]()
D300 l MB-D10 l D50 l N 50 1.8 l N 18-55 l N 80-200 2.8 l N 300 2.8 l SB-800 l www.markysz.ownlog.com
próbuj dalej bo to kompletnie do mnie nie przemawia
Zdjęcia nie porywają,choć widzę znajomą twarz.
Gdzie zdjęcia robione,Hugoberg czy Chropaczów??
jedynka moglaby byc naprawde fajna, szczegolnie takie polaczenie ale zdecydowanie brakuje swiatla...
Zdjęcia sportowe w duuużym formacie. Zapraszam!
www.blog.pressfocus.pl
w zestawionej dwojce ,srodkowe zdjecie -dobrze uchwycony moment
raczej nie, bo drzewo wyrasta z koła, powinno się poczekać żeby rider był cały na tle zieleni bo tak się zlewa i wychodzi mało czytelny obraz.
dobry pomysł, ale troszke takie kadry nie dokońca pewne.
jak będziesz wracał w tą miejscówke postaraj sie zrobić zdjęcia troszke bliżej i z ciekawszym kadrem.
o światło się nie martw
Mi sie podobają, jedynka zwłaszcza![]()
fajny drop, ale zdjęcia średnie. Bomberek raczej nie peknie przy czymś takim, ale sztywniak z takim skokiem to przeginka. Amor pewnie ze 150mm, a ta ramka to przypadkiem nie dragstar ? Jak ja się cieszę ze mi przeszło z tym skakaniem. Pewnie leżałbym juz sparaliżowany....
wiec, tak:
co do swiatła - niestety drop znajduje sie w dolince otoczonej dosc wysokimi drzewami i bardzo zadko zdaza sie zeby było dobre swiatelko w tym miejscu, ale niepoddaje sie i poluje na nie.
co do kadru - poprzez geste zalesienie ciezko jest znalezc ciekawe miejsce aby było widac wszystko czyli wybicie i lądowanie.
bwn - zdjecia robione na naszej miejscowce czyli Hoogonie
zdjecei nr 2 i srodkowa fota - moim zdaniem ten moment jest najlepszy, mam uchwyconego takze dalej jednka juz nie robi takiego wrazenia. Wyrastajace drzewo - no przeceiz niewolno wycinac drzewek
Vooda - ramka to drag z marcochem 66vf 150mm skoku. NIema zadnego problemu w takim secie. Sam jezdziłem na dragu z Juniorem 170mm i niebyło problemów.
ZAPRASZAM WCIĄZ DO KOMENTOWANIA !!! POZDR
Skontaktuj się z nami