Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: freeride

Domyślnie freeride

Próby zrobienia fotek na nowym dropie....
    1.
    2.

Takie inaczej pokazane, bo na celu było pokazanie nietylko samego skoku ale takze i reakcji ridera...pozdro
    D300 l MB-D10 l D50 l N 50 1.8 l N 18-55 l N 80-200 2.8 l N 300 2.8 l SB-800 l www.markysz.ownlog.com

Domyślnie

zapraszam do komentowania..
    D300 l MB-D10 l D50 l N 50 1.8 l N 18-55 l N 80-200 2.8 l N 300 2.8 l SB-800 l www.markysz.ownlog.com

Domyślnie

próbuj dalej bo to kompletnie do mnie nie przemawia

Domyślnie

Zdjęcia nie porywają,choć widzę znajomą twarz.
    Gdzie zdjęcia robione,Hugoberg czy Chropaczów??

Domyślnie

jedynka moglaby byc naprawde fajna, szczegolnie takie polaczenie ale zdecydowanie brakuje swiatla...
    Zdjęcia sportowe w duuużym formacie. Zapraszam!
    www.blog.pressfocus.pl

Domyślnie

w zestawionej dwojce ,srodkowe zdjecie -dobrze uchwycony moment

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    w zestawionej dwojce ,srodkowe zdjecie -dobrze uchwycony moment
    raczej nie, bo drzewo wyrasta z koła, powinno się poczekać żeby rider był cały na tle zieleni bo tak się zlewa i wychodzi mało czytelny obraz.
    dobry pomysł, ale troszke takie kadry nie dokońca pewne.
    jak będziesz wracał w tą miejscówke postaraj sie zrobić zdjęcia troszke bliżej i z ciekawszym kadrem.
    o światło się nie martw
    www.paintingpictures.onwlog.com

D70s Nikkor 10.5mm|50mm|18-70mm SB 26|800

Domyślnie

fajny drop, ale zdjęcia średnie. Bomberek raczej nie peknie przy czymś takim, ale sztywniak z takim skokiem to przeginka. Amor pewnie ze 150mm, a ta ramka to przypadkiem nie dragstar ? Jak ja się cieszę ze mi przeszło z tym skakaniem. Pewnie leżałbym juz sparaliżowany....

Domyślnie

wiec, tak:
    co do swiatła - niestety drop znajduje sie w dolince otoczonej dosc wysokimi drzewami i bardzo zadko zdaza sie zeby było dobre swiatelko w tym miejscu, ale niepoddaje sie i poluje na nie.

co do kadru - poprzez geste zalesienie ciezko jest znalezc ciekawe miejsce aby było widac wszystko czyli wybicie i lądowanie.

bwn - zdjecia robione na naszej miejscowce czyli Hoogonie

zdjecei nr 2 i srodkowa fota - moim zdaniem ten moment jest najlepszy, mam uchwyconego takze dalej jednka juz nie robi takiego wrazenia. Wyrastajace drzewo - no przeceiz niewolno wycinac drzewek

Vooda - ramka to drag z marcochem 66vf 150mm skoku. NIema zadnego problemu w takim secie. Sam jezdziłem na dragu z Juniorem 170mm i niebyło problemów.

ZAPRASZAM WCIĄZ DO KOMENTOWANIA !!! POZDR

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów