Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Domyślnie lustro to lustro...

Witam. Ostatnio byłem na kawalerskim i z obawy o mojego d80 wolałem go nie brać i wziąłem taki stary kompoakt Fuji, ze względu na to że nie wiedziałem co nam odbije. Ludzie jak to wolno ostrzy a ładowanie lampy trwa wieki, do tego te zdjęcia prawie każde nie jest super ostre, ciężko jest dopatrzeć sie szczegółów. Pisze to bo wielu ludzi narzeka na swoje lusterka. pobawcie się kompaktami w jeden dzień. Ja się przekonałem co to znaczy mustro, jestem przekonany w 100% że zrobiłem dobry zakup. pozdrawiam
    Z6, D 7100, D80 + 18-35/1.8 + 24-70/4 s, 85/1.8 s, +50/1.8 af-s +70-300vr +SB900 +....

Domyślnie

Ja mam jeszcze oprócz D70s Kodaka z serii duży zoom i już nim nie potrafie nim zrobić dobrego zdjęcia. Lustro strasznie mnie rozleniwiło i przyzwyczaiło do wygody

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nadgob Zobacz posta
    Ja mam jeszcze oprócz D70s Kodaka z serii duży zoom i już nim nie potrafie nim zrobić dobrego zdjęcia. Lustro strasznie mnie rozleniwiło i przyzwyczaiło do wygody
    Ja również mam d70s i kodaka z serii DX (hybrydę) i myślę ze jest to dobre uzupełnienie kiedy nie biorę lustra M i 3 pola ostrości no i to live view

Domyślnie

co ciekawsze nie potrafię zrobić zdjęcia Canonem- nawet lustrem
    D70s, 10-85, dobry błysk i statyw

Talking

Ciekaw bo ja przesiadłem się na D80 ale C500N dale j robi doskonałe zdjęcia.
    D300; 17-55; 18-200VR; 50mm1,4, SB600. EOS500N, 28-105II USM; Speedlight380.

Domyślnie

niektóre kompakty są niezłe ale jak ma sie takiego w pomieszczeniu gdzie są kiepskie warunki oświetleniowe, i foci się kogoś w ruchu to jest ciężko. W lustrze aż tak duż osie nie traci na szybkości. na dodatek te lampy w kompaktach takie słabe. . cóż za coś sie zapłaciło tą kase
    Z6, D 7100, D80 + 18-35/1.8 + 24-70/4 s, 85/1.8 s, +50/1.8 af-s +70-300vr +SB900 +....

Domyślnie

ale na impry nikusia nie biore;D
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Domyślnie

A ja mam kodaczka DX i chwale sobie,
    chociaż to stary model. Dziecko bierze na
    wycieczki szkolne, mąż jak jakieś papiery ma
    do sfotografowania (przecież nie dam mu nikusia),
    a ja jeżdżę z nim na nartach.
    W Słowackim Raju codziennie wieczorem obiecywałam
    sobie, że następnego dnia biorę kodaka, ale już rano
    szedł ze mną nikon.
    W sumie warto mieć takiego malucha.
    Pozdrawiam Beata

D300, D70s, N17-55, N80-200, T100/2.8, N50/1.8, SB-800, Raynox 250,

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nadgob Zobacz posta
    jak mój był w serwisie, z konieczności używałem kompakcika Canona A510-jakoś przeżyłem z nienajgorszymi efektami ->http://www.galeria.cyfrowe.pl/p/4/2/44268_b.jpg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rotor Zobacz posta
    jak mój był w serwisie, z konieczności używałem kompakcika Canona A510-jakoś przeżyłem
    Serie Axx i Axxx Canona to fajne sprzety Moim pierwszym cyfrakiem był wlasnie Canon A40 Dałem za niego dawno temu 1700pln, wtedy kilkoro moich znajomych nie wiedzialo jeszcze co to fotografia cyfrowa Bardzo miło wspominam ten aparat, a obecnie uzytkuje go moja dziewczyna

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów