Close

Strona 10 z 12 PierwszyPierwszy ... 89101112 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 111

Wątek: D200 czy D80

Domyślnie

D80 jeszcze zbyt młody żeby zaczęły w nim padać migawki. A przy tych NO w D200 to wysokie wartości kliknięć są? A może działa ten taki słynny efekt że jak jest dobrze to ktoś nawet nie myśli o podawaniu takich statystyk, a jak padnie to od razu się rzuca zmieszać z błockiem body?
    D300s ; F100 ; T 17-50/2.8 ; N 28-70/3.5-4.5 ; N AF 50/1.8D ; N AF 85/1.8D ; N AF-S 70-300/4.5-5.6 VR ; SB-800
    www.piotrnosek.pl <-- zapraszam!

Domyślnie

Fenek - dokładnie tak to może działać Co do wartości to raczej przeważają małe (od kilkudziesięciu do kilkudziesięciu tys.) ale nie ma co się przejmować statystykami. W końcu "ten twój" może być akurat ponad średnią statystyczną i tego sobie nam wszystkim życzę
    GALERIA D300s + MB-D10 | T 17-50 f2.8 | N 70-200 VRII | SB-800 |

Domyślnie D200

Posiadam D80, tylko przez to że nie miałem na D200. Wybór prosty D200.

Domyślnie

D 200
    59) Submitted by Asdek
    Clicks: 200
    Shutter still alive: No

65) Submitted by Eric
    Clicks: 1,500
    Shutter still alive: No

To nie jest chyba kwestia tego czy to D80 czy D200 tylko tego na jaką partie się trafi ?

Domyślnie

To są jakieś niewiadomo czy prawdziwe statystyki, jeżeli masz kase na d200 i wiesz, że z tym czolgiem sobie poradzisz to duzo sie nie zastanawiaj i wal do sklepu. Co innego jak brakuje kawałek $$ to wez d80.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wielebny Zobacz posta
    Posiadam D80, tylko przez to że nie miałem na D200. Wybór prosty D200.
    W listopadzie ma wejść d300, więc cena d200 powinna nieco opaść. Teraz za body d200 wołają 4500pln. Ciekawe czy pod koniec października cena spadnie do 4000...i co się stanie z ceną d80?
    jeszcze niezajechany NIKON d610 + szeroka N-stałka + średnio-długie N-tele

Thumbs down hhhm

przeczytałem chyba wszystko i chciałbym sprostować jedną rzecz albo inaczej poprosić o namiar gdzie można kupić D200 droższego tylko o tysia w stosunku do D80 no chyba że liczymy D200 za 5 tysi a D80 za 4 tysie to wtedy tak ale z moim info D80 najtaniej można kupić za około 2,750 a najtańszego D200 za jakieś 4,600 więc ludzie to jest jeszcze raz tyle !!!!!!!!!!!!!!! więc moim skromnym zdaniem nie opłaca się wolałbym pomyśleć o konkretniejszym szkle ale oczywiście mogę się mylić eeeeeeee a tak na koniec to jeszcze cos mnie się przypomniało i chciałbym nawiązać ktos może wydać 2,5 i moze 4,5 ... hhm ktoś może sobie powiedzmy mercedesa a kupi sobie powiedzmy nie fiata punto moim zdaniem pytanie jest kompletnie źle sformułowane
    Ostatnio edytowane przez Lagunman ; 14-10-2007 o 15:06

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lagunman Zobacz posta
    przeczytałem chyba wszystko i chciałbym sprostować jedną rzecz albo inaczej poprosić o namiar gdzie można kupić D200 droższego tylko o tysia w stosunku do D80 no chyba że liczymy D200 za 5 tysi a D80 za 4 tysie to wtedy tak ale z moim info D80 najtaniej można kupić za około 2,750 a najtańszego D200 za jakieś 4,600 więc ludzie to jest jeszcze raz tyle !!!!!!!!!!!!!!! więc moim skromnym zdaniem nie opłaca się wolałbym pomyśleć o konkretniejszym szkle ale oczywiście mogę się mylić eeeeeeee a tak na koniec to jeszcze cos mnie się przypomniało i chciałbym nawiązać ktos może wydać 2,5 i moze 4,5 ... hhm ktoś może sobie powiedzmy mercedesa a kupi sobie powiedzmy nie fiata punto moim zdaniem pytanie jest kompletnie źle sformułowane
    kompletnie nie wiadomo o co ci chodzi, moze napisz to po polsku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lagunman Zobacz posta
    Dawno nie przeczytałem tak nieskładnego i niegramatycznego tekstu tekstu w języku polskim(?)
    Moim zdaniem pytanie jest kompletnie źle sformułowane a oprócz tego literki "e" i wykrzykniki ...szkoda mówić.
    Pozdrawiam
    Janusz

Smile sprostowanie

więc tak pytajcie bracia bo nie wiem o co kaman ? po pierwsze faktycznie jak czytam mój tekst to jest lekko dziwny. Raczej nie mam problemów z wymową a tymbardziej ze składaniem gramatycznych zdań wygląda to mniej więcej tak jakby ktos poprzestawiał wyrazy :/ tak czy siak prostujemy literki eeeeeeeee kompletnie nie wiem skąd się wzięły wykrzyknik równiez postawiłem jeden a klawiature mam sprawną a co do D200 lub D80 ?? to w gruncie rzeczy dziwi mnie to że kogoś stać na mercedesa a chce kupić fiata czy teraz jaśniej ? mam nadzieję że zrozumiełe ?

Strona 10 z 12 PierwszyPierwszy ... 89101112 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów