Bardzo fajne zdjęcia
Szukaj
Bardzo fajne zdjęcia
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
Wodospadzik na #387 bardzo mi się podoba, piękna fota. 383 też rewelacja. Natomiast na #385 mam mieszane uczucie, kiedy oglądam tak wyciągnięte cienie u siebie na fotach. Zastanawiam się wtedy: "czy przypadkiem nie za bardzo skręciłem monitor w czasie obróbki?", bo skaczę po obrazku, szukając cienia. No i drugi utrudniacz odbioru - mocne wyostrzanie, rośliny po prawej stronie wyglądają trochę jak sałatka. A może tylko ja jestem jakiś przewrażliwiony![]()
Miejsca na zdjęciach bardzo atrakcyjne, kolory ładne, przyjemnie się je ogląda. Ale faktycznie chyba wyostrzanie i suwaczki lubisz ruszyć.
Duże i stare: Nikon D1, D3, D600, D700, Kodak DCS Pro-14N ! Z5 ! Olympus OMD E-M1 ! Leica X1 ! Samsung NX20 ! Pentax 645D ! i różne ładne analogi
Albo zdjęciowo: https://www.instagram.com/caban_rafal/ albo Sportowo: https://rmc-biega.pl/
Świetne drzewka, zieleninka, natomiast to ostatnie, wodospad pod mostem, jakoś dziwnie mi łamie mózg. W filmie Incepcja było to łamanie się świata i tak właśnie się czuję jak patrzę na tę fotę![]()
PS. Scrollując wątek palec mi się omsknął przy moście na #371 - jak miło znowu się zatrzymać, piękne jest!
Zrobione z pobocza drogi E8 w chwili, gdy przez parę sekund nic nie jechało. Pierwsze podejście do mostku niestety nie powiodło się, bo w sposób niedwuznaczny dano mi do zrozumienia, że lokalsi nie życzą sobie osób fotografujących.
A dzisiaj: dwie łódki w wodzie, nie licząc psa.
393.
394.
395.
396. Les Fleurs du mal
397. I zielenina.
![]()
Północny-zachód podoba się nieodmiennie![]()
Dziękuję. A patrząc, co się dzieje, mogę zaryzykować twierdzenie: nie ma @poste, nie ma forum.
398.
399.
400.
401.
402. Bonus I - Nikoniarz (taki komentarz do wątku, który, zdaje się, został zamknięty).
403. Bonus II - zielenina
![]()
Nie wchidzac w szczegoly, zdjecia bardzo dobre przemieszane z takimi..zwyklymi.
Ale ogolnie watek bardzo przyjemny i z pewnoscia tu zajrze jeszcze![]()
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Jak to nasz wieszcz pisał:
Kto nie dotknął ziemi ni razu,
Ten nigdy nie może być w niebie.
A tak bardziej poważnie: chyba lepszym miejscem dla tego wątku byłoby, gdybym wrzucił go do działu "turystycznego", ale tam zdaje się, że niewiele osób zagląda.
Skontaktuj się z nami