Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Pkd

Domyślnie

Dopisz:
    72.30.Z - przetwarzanie danych
    Bardzo uniwersalne z pozycji komputera.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samek Zobacz posta
    Dopisz:
    72.30.Z - przetwarzanie danych
    Bardzo uniwersalne z pozycji komputera.
    W czasach fotografii cyfrowej jak najbardziej uzasadnione, przyda się.
    Podobno można mieć wpisane nawet takie rzeczy na które trzeba mieć koncesje, i inne zezwolenia, ale dopóki się tego nie robi to jest spoko, zawsze można mieć w planach, na tej zasadzie mam produkcję i dystrybucję energii elektrycznej, miały być wiatraki, ale dowództwo wojsk lotniczych nie zgadza się na budowę wyższych konstrukcji niż 30m i klapa, ale zgłoszenie jest.
    http://www.krupienko.pl/galeria/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomajk Zobacz posta
    ...Podobno można mieć wpisane nawet takie rzeczy na które trzeba mieć koncesje, i inne zezwolenia, ale dopóki się tego nie robi to jest spoko, zawsze można mieć w planach, na tej zasadzie mam produkcję i dystrybucję energii elektrycznej, miały być wiatraki, ale dowództwo wojsk lotniczych nie zgadza się na budowę wyższych konstrukcji niż 30m i klapa, ale zgłoszenie jest.
    Tylko, że pokaże Ci się w zaświadczeniu UWAGA:
    Niniejsze zaświadczenie nie stanowi podstawy do wykonywania działalności, która wymaga zezwolenia, licencji lub koncesji.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomajk Zobacz posta
    W czasach fotografii cyfrowej jak najbardziej uzasadnione, przyda się.
    Podobno można mieć wpisane nawet takie rzeczy na które trzeba mieć koncesje, i inne zezwolenia, ale dopóki się tego nie robi to jest spoko, zawsze można mieć w planach, na tej zasadzie mam produkcję i dystrybucję energii elektrycznej, miały być wiatraki, ale dowództwo wojsk lotniczych nie zgadza się na budowę wyższych konstrukcji niż 30m i klapa, ale zgłoszenie jest.
    Tak, ale kilka rzeczy Ci odpadnie - np. część edukacji możesz dopisać po dodatkowym zezwoleniu miejscowego wydziału oświaty.

Domyślnie

-- ok znalazłem --
    Ostatnio edytowane przez Aeon88 ; 20-03-2014 o 10:04
    ;]

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów