Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 8558

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MstrG Zobacz posta
    Tyle samo dałem za 4070 Super FE niedługo po premierze.
    No i co poradzić że tak jest obecnie z cenami kart graficznych. Trzy miesiące temu zaoszczędził bym pewnie ze dwie albo trzy stówy ale teraz nie zanosi się że będzie taniej.
    Tutaj jest fajny artykuł: https://www.benchmark.pl/aktualnosci...nosc-ceny.html

Jednym z rozważanych przeze mnie wariantów było poczekanie i zakup RTX 5070 albo RTX 5070 Ti ale teraz już wiem że to niema sensu.
    Wydajność i ceny tych kart można z grubsza ekstrapolować na podstawie ceny i wydajności wyższych modeli i wyszło mi że RTX 5070 to jakaś padaka będzie, a kupowanie RTX 5070 Ti za spodziewaną cenę to dla mnie przerost formy nad treścią.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbyszek Zobacz posta
    Wydajność i ceny tych kart można z grubsza ekstrapolować na podstawie ceny i wydajności wyższych modeli i wyszło mi że RTX 5070 to jakaś padaka będzie, a kupowanie RTX 5070 Ti za spodziewaną cenę to dla mnie przerost formy nad treścią.
    Tu ma szanse AMD. RX9070/XT powinny być pi x oko na poziomie 5070/Ti. Jak je dobrze wycenią... do tego opóźnienie premiery powinno się przełożyć na lepszą dostępność kart w sklepach (słowa AMD).

Cytat Zamieszczone przez sokolnik Zobacz posta
    5080 Suprim SOC 16GB - 8 489 zł hehe

https://www.euro.com.pl/karty-grafic...prim-soc.bhtml
    O, faktycznie MSI zdecydowało się na nowe wtyczki zasilania.
    Zabawy forumowe
    Fotografia Miesiąca.
    Tematyczne
    KretoRAWki
    Weź udział.
    Nie wymiękkaj.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez OjTam Zobacz posta
    Tu ma szanse AMD. RX9070/XT powinny być pi x oko na poziomie 5070/Ti. Jak je dobrze wycenią... do tego opóźnienie premiery powinno się przełożyć na lepszą dostępność kart w sklepach (słowa AMD).
    Tyko że ja nie używam karty do grania, a do programów Adobe jednak bezpieczniej kupić Nvidię. Żeby kupić AMD musiałbym mieć możliwość zrobienia testów porównawczych.
    Rozważałem RX 7900 XTX, RX 7900 XT i RX 7800 XT ale nie znalazłem wiarygodnych informacji na temat pracy np. z Lightroomem.