Wspomniałem na początku, nie miejsca. Odpuszczam zakup do momentu aż znajdę rozwiązanie przestrzenne
Dzięki za podpowiedzi
Szukaj
Wspomniałem na początku, nie miejsca. Odpuszczam zakup do momentu aż znajdę rozwiązanie przestrzenne
Dzięki za podpowiedzi
Proponuję przejść na pracę zdalną. Sprzedać lokum w Warszawie. Kupić fajny domek, blisko lasu, Zalewu Sulejowskiego i Spały. Ceny jak widzę od 400 do 800 tys.
Najlepiej domek w Karkonoszach (poszukaj hasła na YT) to będziemy jeździli do Ciebie na plenery(latem oczywiście
)
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Ja się piszę!
Chociaż Spała też brzmi wcale nieźle.![]()
fafniak- jeżeli nie potrzebujesz klasycznego TV to zainteresuj się wyświetlaczami typu digital signage. No samsung qhb lub qmb 50”
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nie tak łatwo przejść na pracę zdalnątylko na pracę zdalną wpisaną w umowie o pracę... Only zdalna
Chociaż żona w zeszły roku była może 3 czy 4 dni w biurze, ja mam pół na pół biuro/dom...ale wcześniej miałem jak żonacovid miał swoje plusy
serio.
Zdalna jest extra. Szczególnie jak ma się małe dzieci, żłobki, przedszkola...
Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II
Dom jest miejscem odpoczynku i czasu dla siebie i rodziny. Nie do pracy. W domu nie mam nawet laptopa, a telefon służbowy zostawiam w firmie. Wystarczy, że w pracy jestem co najmniej 10 godzin dziennie łącznie z sobotami. Trochę czasu zajęło mi żeby zrozumieć, że tak trzeba. Ale zrozumiałem i zdecydowanie jest tak lepiej.
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II
Zwłaszcza że kolega już się wypowiedział...
Ale nie zastosuję się aby zauważyć że @Rafał_Sz dobrze napisał.![]()
Ostatnio edytowane przez paparapa ; 06-01-2025 o 13:56
Skontaktuj się z nami