Close

Strona 265 z 272 PierwszyPierwszy ... 165215255263264265266267 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 641 do 2 650 z 2712

Domyślnie

Wspomniałem na początku, nie miejsca. Odpuszczam zakup do momentu aż znajdę rozwiązanie przestrzenne
    Dzięki za podpowiedzi

Domyślnie

Proponuję przejść na pracę zdalną. Sprzedać lokum w Warszawie. Kupić fajny domek, blisko lasu, Zalewu Sulejowskiego i Spały. Ceny jak widzę od 400 do 800 tys.

Domyślnie

Najlepiej domek w Karkonoszach (poszukaj hasła na YT) to będziemy jeździli do Ciebie na plenery (latem oczywiście )
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Ja się piszę!
    Chociaż Spała też brzmi wcale nieźle.

Domyślnie

fafniak- jeżeli nie potrzebujesz klasycznego TV to zainteresuj się wyświetlaczami typu digital signage. No samsung qhb lub qmb 50”

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ligo Zobacz posta
    Chociaż Spała też brzmi wcale nieźle.
    Spałem w Pile, piłem w Spale...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jurek Ż Zobacz posta
    Proponuję przejść na pracę zdalną. Sprzedać lokum w Warszawie. Kupić fajny domek, blisko lasu, Zalewu Sulejowskiego i Spały. Ceny jak widzę od 400 do 800 tys.
    Nie tak łatwo przejść na pracę zdalną tylko na pracę zdalną wpisaną w umowie o pracę... Only zdalna
    Chociaż żona w zeszły roku była może 3 czy 4 dni w biurze, ja mam pół na pół biuro/dom...ale wcześniej miałem jak żona covid miał swoje plusy serio.
    Zdalna jest extra. Szczególnie jak ma się małe dzieci, żłobki, przedszkola...
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sokolnik Zobacz posta
    Zdalna jest extra.
    Dom jest miejscem odpoczynku i czasu dla siebie i rodziny. Nie do pracy. W domu nie mam nawet laptopa, a telefon służbowy zostawiam w firmie. Wystarczy, że w pracy jestem co najmniej 10 godzin dziennie łącznie z sobotami. Trochę czasu zajęło mi żeby zrozumieć, że tak trzeba. Ale zrozumiałem i zdecydowanie jest tak lepiej.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rafał_Sz Zobacz posta
    Dom jest miejscem odpoczynku i czasu dla siebie i rodziny. Nie do pracy. W domu nie mam nawet laptopa, a telefon służbowy zostawiam w firmie. Wystarczy, że w pracy jestem co najmniej 10 godzin dziennie łącznie z sobotami. Trochę czasu zajęło mi żeby zrozumieć, że tak trzeba. Ale zrozumiałem i zdecydowanie jest tak lepiej.
    Widzę masz imne podejście.

My mimo pracy w domu nie zamienilibysmy się na biuro. Telefony nie odbieramy przed i po robocie... A jak dzwoni... To niech sobie dzwoni kwestia podejścia.
    Dalsza dyskusja jest zbyteczna. Szczególnie w wątku o telewizorach
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sokolnik Zobacz posta
    Widzę masz imne podejście.
    Dalsza dyskusja jest zbyteczna. Szczególnie w wątku o telewizorach

Zwłaszcza że kolega już się wypowiedział...

Ale nie zastosuję się aby zauważyć że @Rafał_Sz dobrze napisał.
    Ostatnio edytowane przez paparapa ; 06-01-2025 o 13:56

Strona 265 z 272 PierwszyPierwszy ... 165215255263264265266267 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów