Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Photoshop Elements 6.0

Adobe poinformowało o 6 edycji Photoshop Elements.

Strona producenta:
    http://www.adobe.com/products/photoshopelwin/

i w polskim narzeczu:
    http://fotopolis.pl/index.php?n=6390
    pozdrawiam Sebastian

Domyślnie

W listopadzie będzie wersja polska, długo czekałem na taką decyzję adobe.
    Wojtek: Trochę sprzętu jest, ale mało czasu.

Domyślnie

Czy w tym programie istnieje możliwość prostowania niepoprawnej (walącej się) architektury?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez johny_85 Zobacz posta
    Czy w tym programie istnieje możliwość prostowania niepoprawnej (walącej się) architektury?
    oczywiście w obecnej wersji 5 również jest
    pozdrawiam Sebastian

Domyślnie

To dobrze... W końcu trzeba w jakiś soft zainwestować.

Domyślnie

Około 300 PLN jest akceptowalną kwota dla amatora. Ja podobnie zamierzam kupić wersję 6 ze względu na dostępność materiałów (książki, tutoriale) i zrezygnować z gimpa. Nielegalnego CS2/CS3 nie chcę używać
    pozdrawiam Sebastian

Domyślnie

fajnie ze będzie po polsku, w końcu mój ojciec będzie miał porządny program program do obróbki zdjęć z wakacji po polskiemu
    Pozdrawiam
    Dariusz O.

Domyślnie

Możesz polecić jakieś touriale i książki do tego programu?

Domyślnie

Właściwie można korzystać z literatury dotyczącej pełnej wersji PSa, a z dedykowanych rzeczy nie ma jeszcze nic po polsku bo oczywiście wszystkich stać na pełne wersje PSa. Nie polecam książek do starszych wersji Elementsa bo są bardzo duże różnice. Podejrzewam że wraz z wersja Photoshop Elements 6 pojawią się książki po polsku. Ja sam staram się korzystać z: Scot Kelby - Fotografia cyfrowa. Edycja zdjęć i chciałbym kupic tego samego autora właśnie książkę dotyczącą Photoshop Elements ale jest ona tylko po angielsku obecnie. Widziałem też w sieci kilka ebooków do PSE 5 ale równiez po angielsku
    pozdrawiam Sebastian

Domyślnie

Gdyby tak jeszcze firma trochę zrewidowała swoją politykę w kwestii upgrade, było by cacy.
    V.6 ma kosztowć 330plnów, a upgrade z wczesniejszych wersji 82ojro. To żaden interes (dla usra).
    pozdrawiam Krzysiaczek

Uprawnienia umieszczania postów