Cytat Zamieszczone przez odzio Zobacz posta
ale czemu się dziwicie? przecież takich banialuk się tu można oczytać, że 3 razy kasowałem posta, bo zdałem sobie sprawę, że mógłbym brzmieć jak mój idol - Światło Fotografii Radykalne wpisy zawsze pobudzają dyskusję. Jeśli pod zdjęciem napiszecie "to jest jedyne słuszne podejście do tego tematu, inni są głupi" to też wywiąże się dyskusja

Co mnie najbardziej bawi, to że na forum fotograficznym, sprzętowym (bo o walorach estetycznych rozmowy nie są do końca mile widziane), zignorowano niecelną uwagę Kojociska o Nikkorze AF 105/2.8 (o tym, że to przestarzały sprzęt, nie przystający do nowoczesnych matryc), i późniejszą próbę wyprostowania tego przez autora

Może ja to zrobię, bo zapinałem równocześnie AF i AF-S 105/2.8 i ten pierwszy rzeczywiście jest bardzo dobry. Do tego mniejszy i lżejszy. Nie wiem czy się sprawdzi, na potworze pokroju D850 (zgadywałbym, że tak), ale przy D610 będzie świetny.
ODO Pisząc o banialukach miałeś mnie na myśli? Jeśli tak to nie obrażę się. Też mi się zdarza. Jeśli jednak miałeś na myśli co niektore osoby piszą.. hm.
Może i mam radykalne podejście, może nie dowierzam automatyce czy pół automatyce a może po prostu lubię sam kontrolować tak dużo jak tylko daje rady. Traktuje to również jako edukację, zdobywanie doświadczeń i na koniec frajdę i przyjemność! Czyż nie tym powinno to być? W zamian leją się na moją głowę pomyje tych którzy mają inne zdanie.
MOŻE ODWRÓCĘ PYTANIE DO WSZYSTKICH.
DLACZEGO NIE UŻYWAĆ TRYBU M?
DLACZEGO TO TAKIE WCIELONE ZŁO?
JEŻELI ARGUMENTEM JEST POSTĘP TECHNIKI TO PROSZĘ SOBIE DAROWAĆ!