Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Modlichy

Domyślnie

Dark, jezeli dobrze zrozumiałem, fotografowałes te modliszki w Chorwacji ?
    A pomyslec, ze ludzie placa pieniadze, zeby tam sie popluskac i polezec na kamyczkach...

Ale fotografie mistrzowskie
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Niesamowite fotki.Te modliszki mają wyraz twarzy
    d-70s/n 18-55

Domyślnie

Dark, jesteś okropny. Ledwo w piątek (ostatni dzień pobytu w Hiszpanii) ucieszyłem się, że w krzakach wypatrzyłem modliszkę, to teraz widzę Twoje zdjecia i są tak wspaniałe, że moje już mnie nie cieszą. I mniejsza o to, że ta świnia siedziała w sitowiu, tak, że trudni było się dostać i żona dzwoniła,że dziecko sie obudziło i pora wracać.

Ech, życie

Czy możesz mi podpowiedzieć, gdzie w sieci mogę poszukac informacji, które pozwolą mi rozpoznać gatunek tej mojej?

W.
    --
    D80, SB-800, N 105 VR Micro/2.8, N 70-300VR, T 17-50/2.8, pierścienie Kenko i trochę drobiazgów

Domyślnie

a ja myślałem że udało Ci się namówić arachiusza do pozowania

Thumbs up

Jak zwykle perfekcja!
    A z ciekawości, gdzie je znalazłeś?
    EDIT ->
    Aj, zobaczyłem teraz dopiero datę wrzutki zdjęć :]
    To musiało być wtedy, jak chyba Cię w kraju jeszcze nie było.

Ale super okazy. Z tymi oczami rzeczywiście ciężko jest uzyskać dobry efekt bez ogromnej skali odwzorowania, bo zawsze wydaję się mocno zblurrowane :]
    Ale tutaj jest milutko.

Domyślnie

Super.
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek.gold;
    Czy możesz mi podpowiedzieć, gdzie w sieci mogę poszukac informacji, które pozwolą mi rozpoznać gatunek tej mojej?
    Life is brutal. Ja swoje też znalazłem niezłym fartem. Co do miejsca. Możesz spróbować tu: terrarium.com.pl/forum (jest tam dział "modliszki" lub spróbować w dziale "zdjęcia")

Cytat Zamieszczone przez jacek.gold Zobacz posta
    a ja myślałem że udało Ci się namówić arachiusza do pozowania
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów