Szukaj
115 - bardzo IMO fajnie. W całej serii widać moim zdaniem rozwój, ale to zdjęcie po prostu fajnie rzuciło mi się w oczy, choć pewnie nie tak łatwo znaleźć uzasadnienie dla tej niebieskiej gazy. Co nie zmienia faktu, że fajnie się odbiera.
/knajpa może się nazywać "niebieska chmurkai mamy uzasadnienie./
Pozdrawiam Krzysiek vel kojot. | Z6III | N24-70/2.8S | N70-200/2.8S | N24-200 | N180-600 | V40/1.2 | kojotowe.pl l fikołki l
@Kojocisko Dzięki.
117.
![]()
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
@sailor chodziło o to, że jak zrobię zdjęcie, uznam za udane, minie kilka godzin, wszystko mi oklapnie, pietrucha zwiędnie, to wtedy ciężko powtórzyć nie wymieniając całego dania.
118.
119.
120.
![]()
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
analogiem robisz i skanujesz?
nie widze leczo na zdjeciu
119, 120
co chciales pokazac na tych zdjeciach? bo na bank nie grillowana kielbase, swoja droga tragicznie przygotowana, a na 120 nie mam pojecia co jest.
nieustajaco masz problem z przygotowaniem i wyeksponowaniem glownego tematu - trzeba popracowac nad warszteem kuchennym nie tylko fotograficznym.
od zawsze powtarzam ze kulinarna fotografia jest trudna jesli sie ja robi w zespole i bardzo trudna jesli sie ja robi samemu - musisz byc kucharzem stylista i fotografem w jednym.
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Dzięki wielkie, takich komentarzy potrzebuję. Staram się pracować nad kompozycją, być może rzeczywiście zapominając o głównym temacie. Trafiłeś w to, że mam zaległości w kuchni.
Na 120 jest śledzik w sosie musztardowym.
Powiesz co jest nie tak z tą kiełbasą i leczo?
Teraz coś na słodko
121.
122.
I kawa...
123.
![]()
Ostatnio edytowane przez Pilej ; 22-03-2022 o 19:31
Ostatnie bardzo klimatyczne. Świetnie pasuje tutaj ta stara decha, młynek i dymek nad filiżanką. Zaglądam do tego wątku od czasu do czasu i widzę bardzo duży postęp w Twoich pracach. Są coraz lepsze w zakresie techniki, oświetlenia i kompozycji i coraz przyjemniej się je ogląda.
pozdrawiam
Tomek
Skontaktuj się z nami