Szukaj
Zacząłbym od sensu.
Serio, po co w ogóle robisz te zdjęcia? Ja rozumiem że jesteś amatorem który traci wieczory na te próby? Na co własciwie liczysz, musisz mieć jakąś motywacje. Bardzo jestem ciekaw? Absolutnie nie drwię, ale osobiście gdybym był, nie wiem, niepełnosprawnym zamkniętym w domu, to wolałbym sklejac samoloty, grać na playstation, albo seriale chociaż, czy liczyc muchy na ścianie niż fotografowac jabłka na białym tle.
Wciąz się łudzę że trochę trolujesz i dlatego Twój wątek wyglada jak stworzony przez generator losowo robionych zdjęć?
Nie chcę robić za adwokata autora tematu, ale mam wrażenie, że trochę za mocno ciśniesz. Przypomnij sobie początek przygody z fotografią, czy Twoje zdjęcia nie były zlepkiem bezsensownych kadrów? Nie sugeruję, że @Pilej jest początkującym fotografem, ale sam powiedział, że się fotografii produktowej uczy. Nauka często wiąże się z wieloma próbami, prawda? Zgadzam się z ogólnym przesłaniem, sam to zasugerowałem parę postów wyżej, ale wydaje mi się, że Twoje słowa są zbytnio deprymujące. Ty wolisz liczyć muchy na ścianie a autor robić zdjęcia, nie jest Tobą![]()
@matbe - trochę przesadziłeś z opinią, to że ktoś ma wolny czas i chce robić akurat zdjęcia i że chce się czegoś nauczyć ale mu nie wychodzi to nie jest nic złego, ale pisanieto gruba przesada a wręcz może i chamstwoliczyc muchy na ścianie niż fotografowac jabłka na białym tle
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
No to zaraportuj zamiast śmiecić.
Jakas społeczna fobia, że dziś wszystko wszystkich obraża, nie wiem co masz do much..
Jak to po co to robi? Zobacz jakie to prosta i szybka kasa
https://www.swiatobrazu.pl/zdjecie-z...row-33084.html
Ps. Nie będę komentował tych zdjęć, próbowałem już kiedyś w krajobrazie. Mam wciąż sporo sympatii dla kolegi Pilej i jego pracowitości, niech tak zostanie![]()
Ja do Pileja też mam bardzo dużo sympatii! Jak wszyscy tutaj, dlatego dostał bardzo dużo uwagi, jak chyba żaden nowicjusz wcześniej.
Jednak intuicja Wujota wydaje się trafna.
Brak przebłysku, a rad także nie słucha. Także za pięć lat dalej będzie samoukiem nowicjuszem , albo się znudzi.
zdecydowanie 69
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
Skontaktuj się z nami