Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Radom 2007

Domyślnie

Ciekawe zwlaszcza 2 i 4
    jesli mozna podlacze sie ze swoim 1 zdjeciem zeby nowegp tematu nie zakladac
    Aviation Photography by Qna
    Grillowane marchewki, alpejskie szerszenie w bitej śmietanie i wulkan w sosie bałkańskim

Domyślnie

fajskie
    Fuji S5 PRO || Delta ND200S || D70s || Delta ND70s || F80 || N18-200VR || N28-100 || SB-800 ||

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Qna Zobacz posta
    jesli mozna podlacze sie ze swoim 1 zdjeciem zeby nowegp tematu nie zakladac
    a na przyszlosc to zakladaj nowy watek
    bo teraz nikt nie wie czego sie tycza kolejne komentarze
    tak bedzie zdecydowanie lepiej

a fotka? fajnie obrobiona i ujeta
    Serdecznie pozdrawiam
    www.hesja.pl

Domyślnie

Fajnie ze sie podoba

juz wiem jak mam zamieszczac zdjecia (cale, nie miniaturki) do tej pory na forum nikon, czytalem/pisalem tylko uwagi techniczne, myslalem ze moderator mnie zabije za kolejne podobne tematy (jak to ma sie na innych forach). Obiecuje poprawe autora tematu przepraszam ze "sie wbilem" , dzieki ze bez krzyku i spokojnie sprowadziliscie minie na wlasciwa droge.
    Aviation Photography by Qna
    Grillowane marchewki, alpejskie szerszenie w bitej śmietanie i wulkan w sosie bałkańskim

Domyślnie

Spoko

Miałeś fajną pozycję. Ja niestety/stety sterczałem przy ostatnim głośniku z prawej strony. Jak już coś startowało, to było wysoko w locie w chwili mijania mojej pozycji.
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów