Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Marta.

Domyślnie

Ciągle mówiła, czy kokietowała fotografa?
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

wszystko sie podoba
    pozdr, slavko slavcic - http://slavcic.blogspot.com

Domyślnie

swietne ! aczkolwiek wydaje mi sie ze ta technika najbardziej pasuje do portretu ,ciasne ujecie twarzy

Domyślnie

Obróbka klasa , modelka super

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Bonzo
    Gość

Domyślnie

YOZ ciężko mi pisać o twoich fotkach bo to za wysokie progi na moje nogi lubie wyzywające fotki i to nawet bardzo o ile w jedynce ta jasność wygąda świetnie to w dwójce już mi to kompletnie nie pasuje jest stanowczo za jasno do całej sylwetki ale mówie moje opinie to tak wiesz czytaj bo czytaj

Domyślnie

To drugie super.
    Bardziej mi sie podoba. Tutaj otwarte usta tak nie dominuja jak na pierwszym

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bonzo Zobacz posta
    YOZ ciężko mi pisać o twoich fotkach bo to za wysokie progi na moje nogi lubie wyzywające fotki i to nawet bardzo o ile w jedynce ta jasność wygąda świetnie to w dwójce już mi to kompletnie nie pasuje jest stanowczo za jasno do całej sylwetki ale mówie moje opinie to tak wiesz czytaj bo czytaj
    No wiesz nigdy nie wymagałem od ogladajacych ,by podobało sie im to co robię byłoby to nawet nudnekażda opinia jest jednak cenna i pozwala z innej perspektywy spojrzeć na swoje prace.Ta jasnośc na zdjeciach to taka forma poszukiwań czegos innego i wcale nie twierdzę,że własciwamiło,ze zajrzałes i wyraziłes opinię..
    ..z tym progami to jednak przegiołeś

Bonzo
    Gość

Domyślnie

tak po za tematem zapytam czy ty masz galerie gdzie można zobaczyć wszystkie twoje prace?

Domyślnie

jest dobrze, chociaz nie moge ocenic do konca, gdyz moj laptop wyswietla jasniej, wiec ...
    ladna modelka, przy pierwszym ja by cial nizej (wlasnie...ja, generalnie na plus
    Pozdrówka Jacek ....

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów