Close

Strona 1905 z 1948 PierwszyPierwszy ... 9051405180518551895190319041905190619071915 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 19 041 do 19 050 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurkarol Zobacz posta
    Pamiętam jak rozpisales sesję z owocami w mikserze... Nie pamiętam czy lód to był plastik, ale owoce prawdziwe.
    A czego używa się do fotografii oleju silnikowego...?

W kwestii sztucznego lodu to nigdy po 2006 roku go nie używałem (choć leżał na wyposażeniu studia), podobnie jak zresztą większości innych akcesoriów Condora. Nawet kurz wolałem robić samemu. Ale pajęczynę w sprayu to chyba bym wykorzystał gdyby była potrzeba. I parę razy skorzystałem z sztucznego śniegu.

Za to wcześniej akrylowy lód (i sztuczne lody) dość regularnie używali moi koledzy ze studia.

A jeśli chodzi o olej silnikowy to pewnie używa się pustych opakowań!
    Bo i tak są nieprzezroczyste

W

Domyślnie

Przesadzacie. A z tym "szkoda" to już w ogóle. Podrasowany posiłek, nie do zjedzenia to strata kilku dych. Żal to jest jak w filmach w kraksach rozbijają kilkanaście samochodów.
    Chciałbym zauważyć, że ta dyskusja to coś do wątku w dziale studio, a nie humor.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Artur powiedz mi, czy tatuaż
    boIi?
    To zalezy od okolicy, w której go
    robisz.
    Jestem z Poznania i chyba tutaj
    go zrobie.
    Ty tak serio? Czy mnie wkrecasz?
    Nie no serio. Tu od urodzenia
    mieszkam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez !AGresT Zobacz posta
    I napisał dokładnie to, po co został wywołany
    Prorok, czy co
    oj tam oj tam

Cytat Zamieszczone przez FelTom Zobacz posta
    Gdybym był kucharzem i przyszedł jakiś konował zbezcześcić moja pracę, to najoględniej mówiąc pogonił bym go.
    i slusznie

Cytat Zamieszczone przez FelTom Zobacz posta
    Za to te rybki...
    i to sie nazywaja dobrze zrobione foty
    jakbys chcial troche staroci do sniadania to zapraszam
    https://photoheaven.net/tapas-main/
    albo na cos slodkiego do kawy
    https://photoheaven.net/sweets/

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Przesadzacie. A z tym "szkoda" to już w ogóle. Podrasowany posiłek, nie do zjedzenia to strata kilku dych. Żal to jest jak w filmach w kraksach rozbijają kilkanaście samochodów.
    aktualnie samochody to tylko kawalki bezdusznej blachy to i nie zal ;D
    a zniszczony jakims syfem posilek to hanba dla fotografa i stylisty oraz przykrosc dla kucharza
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Nie ważne uczucia tylko jakość zdjęcia i kasa.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    aktualnie samochody to tylko kawalki bezdusznej blachy to i nie zal ;D
    o przepraszam!
    aktualnie mam francuza, tutaj boki (nadkola przednie) nie sa metalowe, tylko z jakiegos tworzywa. nie siada sie, ani nie opiera, bo to sie wgniata

jakkolwiek szokujaco by to nie brzmialo... jak sie przejedzie przez przecietne galijskie miasto (o Paryzewie nie wspominajac) i zobaczy ilosc zadrapan/wgniecen/ogryzien/etc. na ichnich zabochodach... to latwo zrozumiec czemu tak a nie inaczej

Domyślnie

Tak że ten, tego...

Dajlamaja.jpeg
    "...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."
    http://commons.wikimedia.org/wiki/Windmill
    Pstrykoaparat + obiektywy + okulary korekcyjne -10.5 dioptrii.
    "Don Kichote to zły człowiek był..."

Domyślnie

Rabini mówią, jeżeli jakiś problem da się rozwiązać za pomocą pieniędzy, to nie jest problem tylko koszt.

Domyślnie

Z wakacji:

Walka polityczna w gdańskim toi-toi. Nawiasem mówiąc sfotografowana prawie w trakcie wystąpienia na Długim Targu.
    DSC_0554.jpg

Dumna flaga nad toi-toi (naprawdę na działce, człowiek nad kibelkiem ma maszt z biało-czerwoną, z Polską Walczącą).
    DSC_0651.jpg
    Pozdrawiam Krzysiek vel kojot. | Z6III | N24-70/2.8S | N70-200/2.8S | N24-200 | N180-600 | V40/1.2 | kojotowe.pl l fikołki l

Strona 1905 z 1948 PierwszyPierwszy ... 9051405180518551895190319041905190619071915 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów