26 bez wody dobre, patrzę na to oczywiście przez pryzmat reklamy - "tradycyjnego produktowego"....
Szukaj
26 bez wody dobre, patrzę na to oczywiście przez pryzmat reklamy - "tradycyjnego produktowego"....
Z7, N 24-70 S, N 70-300mm f/4.5-5.6E ED VR, N 35mm 1.8 G ED, N 200-500, Pen-F, Oly 171.8, Oly 40-150.
#26 no ale idąc od dołu puszki mamy ciemny pasek poniżej napisów, potem (zbyt) jasna plama światła na koronie, potem snów ciemny pasek
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
Dzięki wszystkim za komentarze. @notdot Ciemny pasek będzie chyba zawsze, przynajmniej ja inaczej oświetlić nie potrafię. A napis doświetlałem strumienicą. No ale popróbuję jeszcze coś z tym światłem tutaj.
@Pilej - wiem, ale na wcześniej zaprezentowanej puszce ten "pasek" był zrobiony lepiej, a i strumienica nie wiem po co![]()
@notdot Strumienica po to, żeby napis był równo oświetlony i czytelny.
no to mam jakieś krzywe oczy bo to nie jest (jak dla mnie) równo oświetlony napis, podejrzewałem że chcesz rozświetlić koronę, można i więcej, czyli też napis, ale jakoś mi to nie pasuje
Jak dla mnie na wcześniejszej puszce (tej ciemnej) - widać trójwymiarowy przedmiot, to jest coś, jakaś rzecz, przedmiot z krwi i kości, by tak rzec.
Na 26 widzę płaską, wydrukowaną na czymś płaskim, kompletnie bez głębi czy trzeciego wymiaru zastawkę. Taki tekturowy wydruk reklamowy, postawiony pionowo i podparty z tyłu, żeby się nie wywalił.
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Coś pomiędzy 25 (naturalnością trójwymiarowego świata) a 26 gdzie jest (według mnie ciekawsze oświetlenie) - dałbys radę ?
Skontaktuj się z nami