Jeżeli nie potrafisz czegoś prosto wyjaśnić, to znaczy, że niewystarczająco to rozumiesz. Albert Einstein![]()
Szukaj
Jeżeli nie potrafisz czegoś prosto wyjaśnić, to znaczy, że niewystarczająco to rozumiesz. Albert Einstein![]()
Ostatnio edytowane przez Jurek Ż ; 23-02-2021 o 19:15
Ale ja nie bardzo rozumiem skąd wymóg opowiadania jakiejś historii w zdj glamour.
Owszem, dobór stroju, rekwizytów tak by nie było zgrzytu - OK. Ale tak po prostu to ma być ładnie. Ewentualna historia to ewentualny dodatek, bonus.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Nikon Z6 / Sony A7 III, Nikon Z 50 mm f/1.8 S , Viltrox 85 f/1.8, Techart TZE-01 + MC-11 oraz szkła Sigmy, Sony i M42
/ insta / Mój fejsik / moja stronka / maxmodels / 35photo
Nikon Z6 / Sony A7 III, Nikon Z 50 mm f/1.8 S , Viltrox 85 f/1.8, Techart TZE-01 + MC-11 oraz szkła Sigmy, Sony i M42
Gdyby nie tatuaże, to ciężko się domyślić, że to ta sama kobieta![]()
Bardzo fajnie fotografujesz te kobiety. Zmysłowo. Nie każdy musi być tak sprośny jak Newton i tak geometryczny jak Wantuch. Tak trzymaj i nie przejmuj się za bardzo krytyką.
Rewelacyjne kadry.
Raz blondyna tatuaż na foto 80 na lewej ręce na 81 i 82 prawej -zabawa lewa-prawa strona kadru czy jakiś zdarzył się chochlik .
Zdjęcia w sumie fajne![]()
"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."
http://commons.wikimedia.org/wiki/Windmill
Pstrykoaparat + obiektywy + okulary korekcyjne -10.5 dioptrii.
"Don Kichote to zły człowiek był..."
Skontaktuj się z nami