Szukaj
Upewnilem sie Robi czarne.W info dobiera prawidlowe parametry,tylko fotka cala czarna.
Teraz pytanie Czy tylko w Polsce naprawiaja za darmo te matryce.Mieszkam w Hamburgu i serwis jest w tym miescie,Tylko sie obawiam ,ze mnie wyportkuja jak nie bede mial argumentow.Potrzebowal bym chyba info,gdzie Nikon zawiadamia o tej wadzie aparatu.
Powinni naprawic za free, informacje na temat tej usterki powinienes znalezc na oficjalnych stronach Nikona.
Zadzwon do niemieckiego serwisu, powiedz jakie sa objawy i ze wyczytales na stronach Nikona ze obajwy te sa identyczne z opisem wady fabrycznej matrycy. A Nikon zaleca w tym przypadku kontak z serwisemBedzie dobrze, skargi poki co sa na polski serwis, na jego slamazarnosc.
Pozdrawiam
D70s, N18-70, SB800, Velbon DF 50
Witam. Padła Ci matryca co jest wadą fabryczną i Nikon wymienia to za darmo we wszystkich 5700. Ja miałem podobne objawy a aparat kupiłem w USA. W Nikon Polska wymienili matrycę bez problemów wysłałem pocztą i za 3 tyg. odesłali naprawiony. Nowa matryca przekracza cenę aparatu.Myślę że to samo zrobią w każdym serwisie Nikona. Jednak firma to firma.Pozdrawiam
Skontaktuj się z nami