Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Gaduła Awatar timi
    Miasto
    Golub-Dobrzyń
    Wpisów
    3

Domyślnie

Zastanawiam sie właśnie nad kupnem tego szkła, badz 17-50, ale po przejrzeniu tych zdjęć troszkę mnie zmartwila taka kwestia-ostrość. Morze tylko u mnie tak jest ale generalnie na fotkach ostatnim i przedostatnim, nijak sie jej doszukiwać.
    Ostatnio edytowane przez timi ; 09-09-2007 o 16:03

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez timi Zobacz posta
    Zastanawiam sie właśnie nad kupnem tego szkła, badz 17-50, ale po przejrzeniu tych zdjęć troszkę mnie zmartwila taka kwestia-ostrość. Morze tylko u mnie tak jest ale generalnie na fotkach ostatnim i przedostatnim, nijak sie jej doszukiwać.

Ja tam widzę, że pojedyncze igiełki które znajdują się w głębi są ostre (jak na f2.. No ale może wydaje mi się..
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Gaduła Awatar timi
    Miasto
    Golub-Dobrzyń
    Wpisów
    3

Domyślnie

Tak, zapewne i widać. Mam podobne zdjęcie, za przeproszeniem "dupa" ze mnie a nie fotograf. Obiektyw to 50 1.8 f 2,2. i stad moje zainteresowanie tym konkretnie zdjęciem. Różnica tylko ze cena 50 to nie cena Tamrona. Zdaje sobie sprawę ze przeznaczenie tych szkieł jest rożne, inna plastyka, budowa itp. Chyba oczekiwałem zbyt wiele od tego "szkła."
    .

Domyślnie

a testowales go moze w warunkach koncertowych? jesli tak, to jak radzi sobie pod swiatlo?

Uprawnienia umieszczania postów