Szukaj
Nie mi wytykać ale moge napisac , że na 2ce dziewczyna wyszła baaardzo korzystnie.. no może pooprostu mi się podoba
pozdrawiam
Podoba się 1 i 3 a z dwójką coś dziwnego(skóra była blurowana??)chociaż kadr ok. Ogólnie podobają się
W jedynce przydałaby się blenda, dwójka dość ciekawa (choć modelka mogłaby oblizać wargi przed zdjęciem), a w trójce brakuje mi przednio-bocznego punktowego światła przez oczy (za mało światła).
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
Mi się podoba 1 i 3 z naciskiem na 1. Co do jedynki to mam popozycję do zmiany zdjęcia albo do zmiany kadru. Po pierwsze primo to w kadrze dwie rzeczy bym zmienił. Tło za oknem to pierwsze i nagrosze ponieważ od razy rzuca się w oczy to że sąsiadka Was obserwowała jak robiliście zdjęciaA drugie to nogi... ciut inne ułożenie i jak by były bardziej odsłonięte (chodzi mi o brak spodni
) to wydaje mi się że by było korzystniej. Ale i tak super. Po drugie primo to skadrowałbym tak aby na zdjęciu znalazłą się sama dziewczyna obcięta od słupka środkowego w oknie do końca prawej strony. Nie będzie dziwnego (moim zdaniem) ułożenia nóg a fotka zyska "portretowości".
Co do 3 to delikane wyostrzenie i będzie mnie bardziej zachwycać
PS. Jeżeli autor nie ma nic przeciwko to wkleję obrazowe przekazanie moich myśli. Oczywiście przy protescie usunę niezwłocznie.
"Nie ma czegoś takiego jak brak snu, jest tylko brak kawy" - David Simmons
2 bardzo mi się podoba, dziewczyna równieżno i na 2. właśnie wyszła najkorzystniej.
mam też pytanko: gładkość skóry na 2 to zaleta makijażu czy obróbki (tzn czy robiłeś coś więcej niż tylko blur/glow?)
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
1 bardzo mi się podoba - ale lepiej by było z mniejszą GO, żeby za oknem było tak jak @arecki pokazał
2 najmniej sie podoba ale ciekawe
3 troszkę mniej góry i... najlepsze!
ot tak - moje dwa grosze![]()
D80|18-70|50/1.8
Pozdrawiam, Dr. Evil.
Na pierwszy strasznie i niepotrzebnie rozprasza okno w LG.. zrób coś z tym, a będzie okReszta taka se.... :P
Trójka, lubię takie kadry!
D7200
Skontaktuj się z nami