Szukaj
Poczekajmy na modele sklepowe, pełni wartościowe z pewnymi dodatkami, typu usuń bielizne z modelki pozostawiając jej wdzięki na miejscu lub co dziś słyszałem w radiu że aparat będzie wykrywał uśmiech na twarzy, czyli ludzie poważni będą ignorowani przez aparat. Poczekamy zobaczymy
Z6, D 7100, D80 + 18-35/1.8 + 24-70/4 s, 85/1.8 s, +50/1.8 af-s +70-300vr +SB900 +....
podobne przesunięcia kolorów powstawały w NC na nefach z d70 po włączeniu usuwania mory.
Ja bym się tym specjalnie nie martwił. Moje zaufanie do marki trwa nadal![]()
N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9
pozdrawiam
Paweł
[B]Na razie? za 5 lat najwczesniej jezeli do tego czasu Nikon wypusci ze dwa FFy oprocz D3. To sa procesy dlugotrwale.Ile czasu potrzebowal Canon zeby przeskoczyc N?To jest sinusoida z tym ze teraz Nikon jest na dole...mozolna jazda do gory..jak cos nie przeszkodzi.malo nikonow w Osace?a podobno byl tam oficjalną marką...jeden warunek odrobienia strat:rownorzedny lub lepszy od DIGICa software w puszce...pozdr![]()
camera obscura i ta i ta...
parę fotek
Agencje wymieniaja sprzet srednio co trzy lata, czasami czesciej (w zaleznosci od zuzycia) Nie jest to znowu taki mozolny proces.
Kto jest lepszy to trudno powiedzieć, liczy się tylko C i N.
Moim zdaniem jeśli N nic nie zrobi z tym problemem przesuwania to będzie miał problem i straci wielu klientów. egzemplarz pełnowartościowy za ok 18kpln z taką wadą???? u mnie zaraz do wymiany i koniec nie ma taryfy ulgowej, to jest profi tu nie ma miejsca na jakieś takie poważne odchyłki. pzdr
Z6, D 7100, D80 + 18-35/1.8 + 24-70/4 s, 85/1.8 s, +50/1.8 af-s +70-300vr +SB900 +....
Przypominam po raz kolejny ze ogladacie zdjecia z wczesnej prototypowej wersji aparatu z niedokonczonym oprogramowaniem, bo to co tutaj widac to ewidentnie oprogramowanie aparatu. Rozumiem, ze widzieliscie juz wersje ostateczna, by mowic o jakims problemie przesuwania kolorow?![]()
Taaa! i zobaczycie, że jeszcze będzie szumiał, miał back-focus, mydło, morę, banding, IR/UV-polution! Bo to Nikon przebrzydły i wszystko musi być w nim źle!!!
Nie róbmy może sobie jednakowoż jaj - z takim ewidentnym wałem, to nawet D10 by nie mogło trafić do klientów, bo nawet najwięksi lamerzy oddawali by w USA puszki do sklepów, a profesjonaliści to chyba zatłukli by nimi personel NPS-ów...![]()
Skontaktuj się z nami