Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Początek pierwszej setki..

... z 74ki

eksperyment

pozdrawiam

pebees
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikuś Zobacz posta
    ... z 74ki

eksperyment
    Moim zdaniem nieudany..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pebees Zobacz posta
    Moim zdaniem nieudany..
    nie musisz pisać dlaczego

pozdrawiam

pebees
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikuś Zobacz posta
    nie musisz pisać dlaczego
    Wedle życzenia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pebees Zobacz posta
    Wedle życzenia
    czy ja musze wszystko tlumaczyć...?? ehh

"nie musisz" nie znaczy "nie możesz" . Może to mieć tez inne znaczenie ale "nie musze" Ci napewno tego tlumaczyć

pozdrawiam

Domyślnie

Aaaa tam. Gdyby nie balagan troche w kadrze to byloby bardzo fajnie. Mi sie podoba ten eksperyment. Ponowil bym go na jakims innym "modelu' ;]

Ala ja dziwny jestem wiec sie nie sugeruj hehehe...

Pzdr.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anchel Zobacz posta
    Aaaa tam. Gdyby nie balagan troche w kadrze to byloby bardzo fajnie. Mi sie podoba ten eksperyment. Ponowil bym go na jakims innym "modelu' ;]

Ala ja dziwny jestem wiec sie nie sugeruj hehehe...

Pzdr.
    Że dzwiny jestes to wiem, bo sam jestem dziwny, a "Dziwny jest ten świat" ...jak śpiewał śp Wydrzycki

Jako że nawet najwiekszy gniot mozna "uratować" zabierając kolory RGB przedstawiam co nastepuje:

pozdrawiam

Domyślnie

Wieża w tle przeszkadza i nie pasuje (tak niezbyt widać tą odległość, tą "setkę") . Fajnie by było gdyby droga byla gładka a nie taka "polska".

Może coś w stylu "w stronę zachodzącego słońca" ale sam zamysł zdjęcia "drogi" lub "z drogi" ciekawy.
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

pierwsza setka z 74? nie czaje, o co chodzi?
    Nie jest trudno zrobić takie zdjęcie, trudniej jest znaleźć takie miejsce
    D700 | D70s | Canon G9 | Nikkor 24-70mm 2.8 | Nikkor 16mm 2.8| Sigma 18-50 f2.8 | Sigma 70-300 f4-5.6 | SB800 | Manfrotto|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kronos28 Zobacz posta
    Wieża w tle przeszkadza i nie pasuje (tak niezbyt widać tą odległość, tą "setkę") . Fajnie by było gdyby droga byla gładka a nie taka "polska".

Może coś w stylu "w stronę zachodzącego słońca" ale sam zamysł zdjęcia "drogi" lub "z drogi" ciekawy.

No wlasnie wieża jest takim malym pieprzykiem w fotce... przynajmniej taką miala być

Hmm.. "setki" nie widać?? następny słupek przecież widać chodzi o to żeby bylo widac odleglość GO??

Droga jest polska i to sie chyba szybko nie zmieni zwląszcza na tej trasie. Nasze drogi są kultowe na świecie

pozdrawiam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów