Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Beti

Domyślnie Beti [jedno nowe na końcu]

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

To co zwykle: uwagi mile widziane. Nie wiem co ale coś mi się nie podoba w zdjęciu nr 4. Ale wrzucam, może się dowiem co źle( i co dobrze)
    1.
    2.
    3.
    4.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 12:12 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting

Domyślnie

Aż tak źle, że nikt nic nie pisze??

Domyślnie

Podoba mi sie trzecie. A w czwartym coś nie wyszło z kolorami, bo nawet włosy nabrały fioletowego odcienia. 1 w miarę ok. Nie podoba mi się 2, chyba przez te cienie w oczodołach.
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Dzień Dobry

zdjęcie nr 1....

Klimat jest jakiś ale kadr sam w sobie pokazuje że ta opowieść jest źle zakończona...cięcie brody jest właśnie tym złym zakończeniem. Nie chodzi mi o to że wszystkie zdjęcia gdzie broda jest ucięta są złe ale tutaj brakuje dołu...

zdjęcie nr 2...

Doświetlić oczy blendą dać im jakiś błysk i zdjecie nabierze charakteru i życia. sam kadr jest lubiany i popularny

Zdjęcie nr 3...

w tym ujęciu zedcydowanie zbyt blisko. Mam wrażenie że modelka włazi na mnie i jest to jakieś takie natarczywe. dodając do tego ekspozycję która sprawiła że twarz wydaje się płaska to całe zdjęcie nalezałoby poprawić

zdjecie nr 4...

Daj więcej dołu i przydałaby się ciut większa GO żeby modelka bardziej odcinała sie od tła....

Ogólnie nie nalezy przejmować się moim spostrzeżeniami

źle nie jest...klimat jest ale brakuje kropki nad i

Pozdrawiam

Domyślnie

Pierwsze co rzuca sie w oczy na 4 to ten techno kolczyk , wlosy i ta dziwna glebia, zwlaszcza pod prawa pacha.
    >>> Pozdrawiam <<<

Domyślnie

Przy głębi nic nie majstrowałem słowo. Żadnych blurów, nic takiego. Wyciągałem kolor i może to przesada z nim sprawia dziwne wrażenie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Igorsky Zobacz posta
    Pierwsze co rzuca sie w oczy na 4 to ten techno kolczyk , wlosy i ta dziwna glebia, zwlaszcza pod prawa pacha.
    technokolczyk powiadasz? Mnie się raczej rzuciło w oczy barbarzyńskie kadrowanie po pełnej piersi...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    technokolczyk powiadasz? Mnie się raczej rzuciło w oczy barbarzyńskie kadrowanie po pełnej piersi...
    Czekałem kiedy ktoś powie coś o piersi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez legionize Zobacz posta
    Czekałem kiedy ktoś powie coś o piersi
    Ha! Czyli tobie również rzucił się w oczy twój własny błąd

Domyślnie

Ten błąd ma to do siebie, że rzuca się mimo woli Ale moja wina fakt.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów