Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Wątek: Air Show 07

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotograf Zobacz posta
    przy moim 70-300 bez VR przy czasach 1/60 spokojnie moge robic, gorzej jest z 1/30 ale wtedy juz seriami i 1 fotka na 4-5 jest ostra
    To ty jakiś żelaznoręki jesteś czy co? No chyba, że się monopodem albo statywem wspomagasz.

Domyślnie

Tak odnośnie rozmycia to wrzucę jedno swoje. Zapamiętałem nauki Hesji przy okazji zamieszczania moich fotek z Góraszki. Schodząć niżej z czasem już mi nieostre wychodziły

Sporo klocków spod znaku N

http://larky.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez larky Zobacz posta
    Tak odnośnie rozmycia to wrzucę jedno swoje. Zapamiętałem nauki Hesji przy okazji zamieszczania moich fotek z Góraszki. Schodząć niżej z czasem już mi nieostre wychodziły
    Zdjęcia wrzucaj w mniejszej rozdzielczości i dawaj bezpośredni link.

Domyślnie

LARKY - pozwolilem sobie troche przerobic Twoje zdjecie, jesli mialbys cos przeciwko to usune je.

FOTO BY LARKY

Domyślnie

Nie ma problemu, nie jestem Masterem obróbki mimo pracy w branży komputerowej
    Sporo klocków spod znaku N

http://larky.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotograf Zobacz posta
    LARKY - pozwolilem sobie troche przerobic Twoje zdjecie, jesli mialbys cos przeciwko to usune je.
    Na mój gust to zbyt wali po oczach, ale jak tam kto lubi. Ja takie ujęcia (za duża korekta ekspozycji) kasowałem już w aparacie.

Domyślnie

a ja znalazłam na jednym z for foto takie ogłoszenie...

OGŁOSZENIE

Zwrócono się do nas z prośbą o umieszczenie następującej informacji:

W związku z dochodzeniem prowadzonym przez Państwową Komisję Badania Wypadków Lotniczych, organizator pokazów w Radomiu prosi wszystkich, którzy posiadają zdjęcia lub nagrania wideo z chwili przed lub w trakcie sobotniej katastrofy o przesyłanie materiałów, wraz z podaniem lokalizacji fotografującego na adres rzecznika Sił Powietrznych - mjra Wiesława Grzegorzewskiego -

ul. Żwirki i Wigury 1c

00-912 Warszawa

lub [email protected]

mjr Wiesław Grzegorzewski
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Domyślnie

moze beda sprawdzac przyczyne czy cos?
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez milo_ja Zobacz posta
    To ty jakiś żelaznoręki jesteś czy co? No chyba, że się monopodem albo statywem wspomagasz.
    nie,nie nauczylem sie tego podczas robienia fotek przejezdzajacym samochodom. no i tylko seriami.
    niestety teraz nie schodze ponizej 1/60 bo coraz gorzej mi to wychodzi.
    monopodu nie uzywam, lecz bede uzywal statywu tylko musze kupic odpowiednia glowice.

EDIT:
    moze komus to pomoze
    http://airfoto.photosite.pl/

Uprawnienia umieszczania postów