Panowie... O gustach się nie dyskutuje. Dowcip nie obraża nikogo, nie jest rasistowski itp, kolega nie wrzuca takich dowcipów dziesiątkami, jego widocznie to śmieszy, więc nie komentuje w tym stylu. Dziękuję.
Szukaj
Panowie... O gustach się nie dyskutuje. Dowcip nie obraża nikogo, nie jest rasistowski itp, kolega nie wrzuca takich dowcipów dziesiątkami, jego widocznie to śmieszy, więc nie komentuje w tym stylu. Dziękuję.
D7100, Nikkor 50mm/1.8g, Sigma 10-20/4-5.6, Revuenon 135/2.8 | Sony RX100M3 | Raynox DCR-250 | Fuji X-T2, XF 18-55/2.8-4.0, XC 50-230/4.5-6.7, Stroboss 36F, K&F Nikon-Fuji adapter
Ten... Kloaczny "Dowcip" obraża smak, czyli gust, i dobre obyczaje.
O gustach się nie dyskutuje o ile gustu się nie ma. To usprawiedliwienie braku kultury.
Szanowni @jurkarol, @MC_, @ Stefan Kulibaba, @mateo912, @PiKa, @jurkarol.
Ciesze się że prezentujecie tak wysoki poziom intelektualny i kulturalny, że Was to nie śmieszy a nawet oburza.
Niestety, ja po bardzo pracowitych miesiącach spędzonych w "towarzystwie" potrzebuje się odstresować.
Niektórzy wtedy "idą w tango", ja śmieję się z rzeczy, tak dalece kontrastujących z tym co mam na co dzień, jak tylko można.
Tekst jest potwornie głupi, bo taki miał być z założenia. To rodzaj humoru, który pozwala nie myśleć tylko się śmiać. Nikogo nie obrażający i nie ośmieszający. Za to pozwalający dostrzec finezję innych, zamieszczanych tu tekstów.
Pozdrawiam i oczywiście urazy nie żywię.
@tbogdanowicz rozumiem, że są takie chwile kiedy chcesz się tak odmozdzyc, ale wtedy trzeba się udać w ustronne miejsce![]()
@jurkarol, z natury jestem towarzyski.
Rzecz jest głupia i nie spodziewałem się "świętego oburzenia", jakie zdarzało się gdy ktoś obrażał czyjeś uczucia lub wierzenia. Ale jakoś nie kojarzę byś wtedy stawał w obronie obrażanych.
W dowcipach dopuszczam nieomal wszystko i potrafię się z nieomal wszystkiego śmiać. Nie lubię obrażania osób chorych, niepełnosprawnych i temu podobnych opowieści.
Pozdrawiam.
Panowie, polecam:
https://sklep.kfd.pl/kfd-fit-zelki-1...it&results=121
wiem jak te żelki działają. Dokładnie jak w cytowanym dowcipie! w nadmiernym spożyciu efekt murowany!
Pozdrawiam
Ksylitol i i malitol tak działaja to prawda.
Przypomniał mi się kawał.
Qmpel do qmpla mowi:
- Wiesz... Mam gówniane ręce.
- Czemu?
- Bo kleja się do każdej dupy...
D600 , N50/1,4 , , To16-28/2,8 , N24-70/2,8 , N28-300 , S70-200/2,8 , N70-300, S150-500 , itd...
Ludzie marzą o Aniołach, ja miałem jednego Krabbika w ramionach...
Skontaktuj się z nami