Coraz mniej jest miejsc w necie, gdzie można zobaczyć takie bezrefleksyjne boomerstwoChyba warto docenić to jako ciekawostkę. Dyskusja? Prędzej beton na autostradzie skruszeje
2022-01-22_145436.jpg
Szukaj
Coraz mniej jest miejsc w necie, gdzie można zobaczyć takie bezrefleksyjne boomerstwoChyba warto docenić to jako ciekawostkę. Dyskusja? Prędzej beton na autostradzie skruszeje
2022-01-22_145436.jpg
To mi przypomina dowcip sprzed lat:
Wpada zdyszany, zapóźniony pasażer na peron, pociąg właśnie wjeżdża...
- Panie, jaki to pociąg? pyta kogoś ze stojących,
- Żółty
-No tak, ale dokąd?
- Do połowy...
- - - - kolejny post - - - - - -
--------
A wracając do "jedzenia", uśmiałem się ostatnio zobaczywszy w Lidlu Weggs - jajka roślinne.
"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."
http://commons.wikimedia.org/wiki/Windmill
Pstrykoaparat + obiektywy + okulary korekcyjne -10.5 dioptrii.
"Don Kichote to zły człowiek był..."
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
Śmieję się wielowarstwowo. Bo obrazek widzę - no ok dowcip jakiś jest.
Potem Twój tekst - już nie wiem do czego się odnosi - i co to jest boomerstwo tutaj? Że marny dowcip czy że bohaterowie śmieszni? O co chodzi... Czy Ty na poważnie żartujesz czy żartobliwie poważny komentarz?
I śmieję się bo k... Nie mogę tego poskładać do kupy![]()
Ostatnio edytowane przez jurkarol ; 23-01-2022 o 00:22
@jurkarol Miło mi, że się pośmiałeśŻartów się nie tłumaczy, napiszę tylko że zdanie było ogólnym podsumowaniem "mądrości", które padły w dyskusji, która się niedawno tu rozwinęła. Nie bierz tego do siebie, bo nic nie pisałeś
Po prostu te komentarze były bardzo zabawne, choć nie koniecznie było to zamierzone przez autorów
![]()
https://youtu.be/JEyp2p-bzcU
Jako link, bo wstawiający nałożył ograniczenia.
PS. Dla kręcących filmiki w pionie jest specjalne miejsce w piekle.
PS2. Ogarnia ktoś hiszpański/portugalski (?), żeby przetłumaczyć, co powiedział pod koniec?
A on coś mówił? Na końcu to po francusku nagranie instruktażowe jest... Cos mi umknęło?
Ostatnie 10s, w okolicy 4:30 coś mówi.
dla waszego bezpieczenstwa (...) rece pomiedzy nogami...
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
Skontaktuj się z nami