Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Domyślnie

Ten problem rozwiążemy inaczej.
    Liczba działów (bardzo niedługo) spadnie o połowę, za to w dziale będzie dłuższa lista prefiksów. mam nadzieję, że Wojtek znajdzie prefiks mu odpowiadający.
    Zresztą założę wątek z pytaniem jakie prefiksy chcecie w danym dziale.

Domyślnie

Nie rozumiem tego parcia na prefiksy. Tagi bym jeszcze zrozumiał, ale prefiksy?
    D7100, Nikkor 50mm/1.8g, Sigma 10-20/4-5.6, Revuenon 135/2.8 | Sony RX100M3 | Raynox DCR-250 | Fuji X-T2, XF 18-55/2.8-4.0, XC 50-230/4.5-6.7, Stroboss 36F, K&F Nikon-Fuji adapter

Domyślnie

- OK, chcę prefiks "Woytek" albo "wpkx" - bezczelnie odpowiedział Woytek aka wpkx.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PiKa Zobacz posta
    Nie rozumiem tego parcia na prefiksy. Tagi bym jeszcze zrozumiał, ale prefiksy?
    Ale tagi są dozwolone także. Cały czas. I nic. Prefiksy zrobimy ciekawiej. Pasek do wyboru powędruje do góry, pozycja prefiks będzie jako pierwsza itd.

Chodzi o to, że tak jak chce wpkx (i ja) to w działach będzie większy ruch. Bo nie będzie 12 działów tylko 6. Natomiast jak ktos lubi porzędek i nie che oglądać tego czego nie chce, to będzie miał prefiks i będzie wiedział w co wchodzi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Chodzi o to, że tak jak chce wpkx
    To potwarz. Ja chcę tylko spokoju...
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Jestem za tym aby był prefiks WPKX - uwaga!!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Ale tagi są dozwolone także. Cały czas. I nic. Prefiksy zrobimy ciekawiej. Pasek do wyboru powędruje do góry, pozycja prefiks będzie jako pierwsza itd.

Chodzi o to, że tak jak chce wpkx (i ja) to w działach będzie większy ruch. Bo nie będzie 12 działów tylko 6. Natomiast jak ktos lubi porzędek i nie che oglądać tego czego nie chce, to będzie miał prefiks i będzie wiedział w co wchodzi.
    Być może muszę zobaczyć żeby zrozumieć i przekonać się do tego
    D7100, Nikkor 50mm/1.8g, Sigma 10-20/4-5.6, Revuenon 135/2.8 | Sony RX100M3 | Raynox DCR-250 | Fuji X-T2, XF 18-55/2.8-4.0, XC 50-230/4.5-6.7, Stroboss 36F, K&F Nikon-Fuji adapter

Domyślnie

Ile razy o tym myślę, to coś mi w tych prefiksach nie gra.

Może gdyby dało się nadać od 1 do 3 "prefiksów" ("tagów") z zamkniętej listy to miało by to sens.
    Ale jeden prefiks? Czym to się będzie różnic od działów?

- - - - kolejny post - - - - - -

Przy czym "od 1" znaczy, że w pewnych działach wymuszone byłoby nadawanie tagów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PiKa Zobacz posta
    Może gdyby dało się nadać od 1 do 3 "prefiksów" ("tagów") z zamkniętej listy to miało by to sens.
    Ale jeden prefiks? Czym to się będzie różnic od działów?
    Działów będzie mniej, a prefiksów w każdym dziele więcej, nie jeden, a kilka.
    Zobaczysz jak już to będzie.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12