Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: La Geria

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

A i tak sie nie odzywam, bo szkoda gadac, napisalem na slowa o wysokosci umieszczenia aparatu, ze jest to czysta teoria.
    Chyba z drona bym musial robic te zdjecia, zeby sie spodobalo...powiem tylko, ze w tym miejscu nie bylo mozliwosci, statyw mialem jak nigdy z wysunieta glowica nawet zeby bylo wyzej, takie sprawy to ja widze.
    Rozumie, ja tylko wyrażałem swoją opinie.
    Wrzucilem pozostale obrobione zdjecia nie zeby komus cos udowodnic a dlatego, ze w temacie watku sa i chcialem pokazac, udowadniac niczego nie musze.
    Przepraszam, najwidoczniej źle to odebrałem.
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez biegly Zobacz posta
    Rozumie, ja tylko wyrażałem swoją opinie.

Przepraszam, najwidoczniej źle to odebrałem.
    Eeeee no teraz to mnie zle odebrales, nie o twoje slowa mi chodzilo

Cytat Zamieszczone przez August68 Zobacz posta
    Lanzarote daje mnóstwo fantastycznych możliwości na zdjęcia - nawet w czasie typowo urlopowego wypadu - nic tylko jechać i fotografować...
    Dzieki za rozlegly opis miejscowek, tak sie sklada, ze bylem w Playa Blanca, zwiedzilem cala wyspe i wszystkie miejscowki ktore opisales oraz kilka wiecej, jak wspomnialem obadalem wyspe i nastepnym razem bede wiecej mogl poplanowac, co do wyjazdow na wschody to mnie sie na urlopie nie chce i tyle a i po nocnych szalenstwach nie zawsze powinienem jechac samochodem()...
    Co do La Geri to masz racje, wcale nie jest ta miejscowka tak latwo dostepna jak sie wydaje ogladajacym zdjecie.
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 13-10-2018 o 19:49