tak lampy są z ttl
Szukaj
tak lampy są z ttl
Update - cytuję mail napisany na [email protected]:
"Problem z rejestracją produktu w promocji cashback - formularz nie akceptuje prawidłowej daty zakupu
Dzień dobry.
Po konsultacji z pracownikiem infolinii zgłaszam następujący problem:
Próbując przez formularz na Waszej stronie zarejestrować zakupiony w okresie trwania promocji produkt otrzymuję komunikat “Podana data zakupu nie upoważnia Cię do wzięcia udziału w promocji”. Ponawianie nie pomaga, zmiana przeglądarki również, nota bene komunikat występuje dla okresu 23.04.2018 - 03.05.2018, a formularz pozwala na przejście dalej dopiero od daty 04.05.2018.
Na dowód załączam zrzut ekranu, jak również dowód zakupu i numer seryjny.
Proszę o odpowiedź i rozwiązanie problemu.
Z poważaniem,
wpk"
Jak na razie, a minęła godzina, nie otrzymałem nawet automatycznego potwierdzenia wpłynięcia.
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Morituri te salutant.
Snoblesse oblige:
Och, jakże chciałbym być Munchhausenem...
Snoblesse oblige:
może ktoś mi powiedzieć czy to normalne?
https://www.youtube.com/watch?v=f1mRtnKyEGg
To nie jest firmowy obiektyw i takie doostrzanie mnie nie dziwi.
Jeszcze odnośnie błysku i pierwszego filmu - tak naprawdę nic na nim nie widać, poza dziwacznymi ustawieniami lamp. Jak choćby położenia głowicy i dyfuzora. Shutter lag to jest osobna bajka i najpierw doszedłbym do ładu z poprawnym naświetlaniem. Pokaż stopkę tej lampy do Sony i jej styki. Oprócz tego jakieś zdjęcie z dynamicznego tańca, o którym wspominałeś.
Sony 50/1.8 kupiłem tuz po premierze (kosztował wtedy 1350zł ! ) i zaraz potem zwróciłem, jakoś zachwyty DPReview nie potwierdziły się w rzeczywistości.
Af wolny i głośny i myszkujący, obrazek taki se. Także nie sprawdzę już na AF-C
Za nową 50/1.8 stm Canona zapłaciłem 420zł. Chyba mam sentyment do tego standardu i lubię obrazek z niego.
Dwadzieścia parę lat temu posiadałem poprzednika z Eosem 620.
Proszę jak zmienia się ostrość na 2.8 :
Ogólnie wyniki testów
![]()
Skontaktuj się z nami