Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 214

Wątek: P1000

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Obecność RAWków, dobrze by było. Jeśli się całkiem nie mylę, najbliższe fototargi to Photokina we wrześniu, więc jest czas. Jeśli miały być wtedy pokazany, to przecieki pojawią się lipiec-sierpień.

A co do tego:
    Cytat Zamieszczone przez dziennikarz Zobacz posta
    Znalazłem też info, że powinien się pojawić 2018Q2 (wcześniej krążyło info o Q1, jednak później pojawiły się jakieś doniesienia, że produkcja ma być jednak nie w Chinach tylko w Malezji i termin przeniesiono na Q2). Q2 w zasadzie już się powoli kończy (ok, jest w połowie) więc może ktoś coś słyszał więcej?
    Może chodzić o rok finansowy, a te są liczone od marca. Więc kolejna wskazówka na wrzesień.
    Zabawy forumowe
    Fotografia Miesiąca.
    Tematyczne
    KretoRAWki
    Weź udział.
    Nie wymiękkaj.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez OjTam Zobacz posta
    Może chodzić o rok finansowy, a te są liczone od marca. Więc kolejna wskazówka na wrzesień.
    @OjTam - o tym nie pomyślałem a faktycznie zapis jest taki "sprawozdawczy", "spółkowy". 2018Q2 więc pewnie masz rację Zwłaszcza zważywszy na kalendarz targowy.

Natomiast co do przecieków to różnie bywa. Zanim pojawiły się "plotki" o P1000 wcześniej była plotka o P4000

https://polfoto.wordpress.com/2015/0...mem-optycznym/

Ona potem ewoluowała do tej informacji o P1000, bo informacje o P1000 (czy też P910) początkowo nie wspominały np. o filmach 4K. Dla mnie najbardziej obiecujące są te rysunki co to niby były dołączone do jakiegoś wniosku patentowego. Obawiam się tylko, że to może być inny aparat. Natomiast gdyby miał tyle nastawników i gorącą stopę (co sugerują rysunki) to chyba szybko się zdecyduję na zakup. Jeśli faktycznie będzie obsługiwać RAWy to już będzie poważna pozycja zakupowa do rozważenia.