Zapomnialem ,ze dzis 1 kwietnia![]()
Szukaj
Jakiś zielony kolega może to zamknąć?
- - - - kolejny post - - - - - -
A gdzie ty widzisz żeby się ktoś spinał. W całej tym watku chyba jednak Ty się najbardziej spiąłeś. Bo @vienko niespecjalnie.
lec na skarge do "zielonego kolegi" jak cos nie idzie po twojej mysli
Naucz się czytać ze zrozumieniem...między wierszami. A byłeś blisko-we wpisie o 1 kwietnia, ale jednak się myliłem ze dobrze wszystko odczytałeś.
Rozczarowałeś mnie
Teide, pięknie miejsce, szczególine dla geologów.
Zdjęcie takie ... "dokumentacyjne" w sensie, posyłam je koledze pisząć: "hej zobacz, ciekawe miejsce, przy dobrej pogodzie można by tutaj zrobić na prawdę niezłe zdjęcia".
Do działu krajobraz to się chyba jednak średnio nadaje.
Wesołych Świąt
Michał
Toteż w we wpisie opisującym są okoliczności powstania foty.
A reakcja @vienko-to taki wyczekany odwecik...
czy ja wiem czy to odwet? moim zdaniem nie moze byc tak na forum ,ze jak jeden uzytkownik wrzuci slabsze zdjecie to inni go bardzo mocno besztaja a jak to samo zrobi inny uzytkownik forum to ci inni przyklaskuja. to troche jak u Orwell'a ,ze wszyscy sa rowni ale sa tez rowniejsi.
Oj ... doczytałem resztę konwersacji i widzę, że kolega maniak666 zero dystansu do siebie a tym bardziej do swojej słabej (szczególnie w stosunku do zdjęć ze swojej galerii na 500px) pracy.
Jeszcze ten wpis: " Co Wy centusie z Generalnej Guberni ..." - nieładnie, oprócz tego, że mały dystans do siebie to jeszcze wysokie ciśnienie ... i niezbyt udana riposta, żałosna w zasadzie !!!!
"Toteż w we wpisie opisującym są okoliczności powstania foty" - ale po co to dawać do krajobrazu? Jak każdy pstryk zza szyby samochody będzie lądował w dziale krajobraz to ..., w końcu nikt do tego działu zaglądał nie będzie
PS: Też idę do ignorowanych?
@vienko-na początek jajo białą i czystąNa rozlużnienie
Oki-sorry za centusi i GG-nie sądziłem że Cię to urazi.Mam mnóstwo znajomych z Twoich stron i to ich określenia , nie moje.
Rzadko tu bywam ostatnio, i nie wiem o czym piszesz. Nie mam wpływu na to co komu się podoba i co kto pisze pod fotami.
Niemniej przyznaj się bez bicia że gdybym onegdaj Ci trochę nie pocisnął w Twoim wątku tutaj nie zostawiłbyś śladu.
@6868-tyle lat na forum i pieprzysz te głupoty. To niemalze jak chemitrails
@bosch_1980 już nic Ci nie będę pisał posklejane wpisy zobaczysz i reszta powinna się sama poukładać. Mam nadzieję...
Skontaktuj się z nami