Close

Strona 11 z 37 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 361

Wątek: Nikon D3 - D300

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel Pawlak Zobacz posta
    ... to pojawi się model przewyższający canona 5D osiągami i jakością wykonania, słabszy niż D3 ale oparty o jego matrycę i kosztując od niego znacznie mniej.
    ja w to wątpię...
    jak miałby się nazywać d3s(small), według mnie z 5d to ma walczyć właśnie d300 mimo jego dx-owatości
    pewnie pojawi się właśnie d3x jak piszecie i może d3h, choć według mnie samo d3 wystarczy(ale ja się nie znam)
    myślę, że mnożenie korpusów nie jest dobre dla firmy, bo przecież trzeba je produkować i później serwisować -> to są koszty

Domyślnie

Mysle, ze powstanie D40fx i pozamiata
    Nikon F-501, Canon 30D

Domyślnie

Gdybać można, ale w takim razie przydałby się następca D80 (dla uboższych...), zaopatrzony w max 10mpix, CMOS i fajny wizjer bez szybko strzelności ... i pewnie taki do roku czasu powstanie za cene body ok 4,5tyś zł
    D90|D50|S30 1.4|N 35 1.8 AF-S|N 50 1.4 AF-S|T17-50 2.8|N 85 1.8|S 12-24|SB-800|

Domyślnie

Kurcze, skad sie biora te dywagacje? Mamy dwa nowe korpusy, a my gdybamy o kolejnym... Eh. Chyba zrobie zalegly plener z mlodymi, coby sie odmulic nieco

Domyślnie

To dlatego, ze przydalby sie jakis Nikonowski odpowiednik niezlego 30D, kosztujacego obecnie 760 euro...

D80 to jednak przy tej samej cenie nie to.
    Nikon F-501, Canon 30D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    Kurcze, skad sie biora te dywagacje? Mamy dwa nowe korpusy, a my gdybamy o kolejnym... Eh. Chyba zrobie zalegly plener z mlodymi, coby sie odmulic nieco
    Nie jest wcale najgorzej - widać nawet spory postęp! Przed premierą wszyscy dywagowalii o przesiadce na Canony...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Nie jest najgorzej - jakiś postęp widać. Przed premierą wszyscy gdybali o przesiadce na Canony...
    Ja sie na pewno przesiade na nowy D80, z CMOSem i wstepnym podnoszeniem lustra...
    Nikon F-501, Canon 30D

Domyślnie

Wciaz moga to zrobic, wolna wola Ja nie tylko nie moge, ale rowniez nie chce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Nie jest wcale najgorzej - widać nawet spory postęp! Przed premierą wszyscy dywagowalii o przesiadce na Canony...
    kto? gdzie? pokaż tych heretyków to na nich świętą inkwizycję nikonową wyślemy

Cytat Zamieszczone przez pn Zobacz posta
    Ja sie na pewno przesiade na nowy D80, z CMOSem i wstepnym podnoszeniem lustra...
    hmm pomiar by poprawili i już jest piknie. Po kiego ci tak ten CMOS potrzebny - ISO1600 tak często używasz?

Wracając do tematu, to d300 to w zasadzie, tak patrząc w tym momencie, najlepsza pucha semi-pro na rynku (nawet od 5d). Jak wsadzą jeszcze w niego FX to już w ogóle będzie wymiatacz
    Ostatnio edytowane przez kronos28 ; 24-08-2007 o 14:39
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pn Zobacz posta
    Moim zdaniem Sony juz poleglo, chociaz jeszcze o tym nie wie...
    Moim zdaniem to bym poczekał na 6-tego września z takimi proroctwami .
    Pozdrawiam
    Marcin

Strona 11 z 37 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów