Szukaj
Chlopskie zycie się konczy nadeszli rolnicy.
Ciekawy watek.
Milosnik negatywow.
Zawsze z przyjemnością oglądam Wasze zdjęcia.
Mają w sobie prostotę i coś takiego że czuje się jakbym tam był. Ciekawe ujęcia, proste czesto bardzo surowe kadry ale dla mnie mają w sobie to coś czego mi brakuje w obecnej "fotografii"
(....) mi się chcę jak widzę wysaturowane HDR-y z których "miszczowie Photoshopa" próbują zrobić dzieło sztuki. (...) które obecnie nas zalewa w fotografii jest przrazające.
Wasze zdjęcia są dla mnie bardzo miłym powrotem do klasycznej fotografii - kiedy ważna była treść a nie suwaki w Photoshopie.
Pozdrawiam serdecznie i czekam na kolejne zdjęcia!
Piotr
Ostatnio edytowane przez Rycerz ; 06-01-2018 o 19:41 Powód: Na tym forum nie tolerujemy wulgaryzmów
Leica M9 + MP + Summilux 35/1.4 ASPH + Noctilux 50/0,95
Nie no kolego @pioterkow teraz to nam już dosłodziłeś... Ale cóż, tak właśnie jest i tak chcę jak piszesz, prosto w środkach a na temat...
Komputera używam do fotografii naprawdę w minimalnym stopniu. Może to będzie dla niektórych wstyd ale nie mam nawet PS ani Lightrooma.
To co naświetlę w D3 lub D700 przepuszczam tylko przez Nikon View NX-i i koniec.
A teraz oczekując na choć odrobine naszej polskiej zimy jestem zmuszony grzebać w szufladzie...
258.
ze wi
Po moich wypowiedziach na forum dobrrze wiesz że nie mam w zwyczaju nikomu "dosładzać"
Piszę poprostu o zdjęciach które mi się podobają i które zwracają moją uwagę na tyle żebby coś napisać. Twoje (WAsze) zdjęcia podobają mi się.
Mam nadzieję że z F5 będziesz zadowolony
Pozdrawiam. Piotr
Leica M9 + MP + Summilux 35/1.4 ASPH + Noctilux 50/0,95
Skojarzyło mi się z Cartier-Bressonem:
http://www.christies.com/lotfinder/photographs/henri-cartier-bresson-allee-du-prado-marseille-france-5494187-details.aspx
Skontaktuj się z nami