Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spiritus Zobacz posta
    rower ma czy już taki prezent to "passe"?
    Dobry rower nigdy nie będzie passe...

Domyślnie

Już ma. Wszystko ma ;(
    D7100, Nikkor 50mm/1.8g, Sigma 10-20/4-5.6, Revuenon 135/2.8 | Sony RX100M3 | Raynox DCR-250 | Fuji X-T2, XF 18-55/2.8-4.0, XC 50-230/4.5-6.7, Stroboss 36F, K&F Nikon-Fuji adapter

Domyślnie

A co lubi? Może się uda jakoś zawęzić
    Z6 || N14-30/4s || N24-120/4s || N85/1.8s || SB-600 || YN560

ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
    >>RAWki<=>ZADANIA TEMATYCZNE<=>FOTOGRAFIA MIESIĄCA<<

Domyślnie

Nie śmiejscie się ale są smart watch'e dla dzieciaków http://www.ebay.co.uk/itm/GPS-Kid-Ch..._w2BSqUQxsg9TQ

Domyślnie

No to teraz pochwalę się, co wymyśliłem dziadkom na prezent dla mojego młodego na komunię. Bo też strasznie dopytywali, a gnój przecież wszystko ma. Fakt, to chłopiec, trochę ciut co innego, ale myślę, że prezent może być uniwersalny. Otóż drukarka 3D. Prosty, podstawowy model firmy XYZ, drukujący w najprostszej znanej technologii, ale specjalnie skonstruowany dla dzieci. Jako interaktywna, edukacyjna zabawka. Prosta w obsłudze, z bardzo intuicyjnym softem, z dużą biblioteką gotowców, z prostym programem do modelowania 3D... Taka zabawka, ale nie na zasadzie domku dla Barbie, tylko czegoś, co można w sposób kreatywny wykorzystać. A i jeszcze z interfejsem WiFi, więc nie trzeba kablem podłączać. Przetestowałem też, że da się na tej drukarce drukować modele wygenerowane w profesjonalnym programie CAD.

Domyślnie

Moja córka miała komunię kilka lat temu. Zrobiła skarbonkę w kształcie ostrosłupa o podstawie kwadratu, namalowała na bokach wieżę Eiffla. Goście do skarbonki wrzucali ile uważali. W sierpniu córka pojechała (z rodzicami) na tydzień do Paryża. Wersal, Luwr, wieża Eiffla ale też Disneyland. IMO najlepszy możliwy prezent - możliwość zobaczenia kawałka świata.
    Pozdrawiam Krzysiek vel kojot. | Z6III | N24-70/2.8S | N70-200/2.8S | N24-200 | N180-600 | V40/1.2 | kojotowe.pl l fikołki l

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kojocisko Zobacz posta
    Moja córka miała komunię kilka lat temu. Zrobiła skarbonkę w kształcie ostrosłupa o podstawie kwadratu, namalowała na bokach wieżę Eiffla. Goście do skarbonki wrzucali ile uważali. W sierpniu córka pojechała (z rodzicami) na tydzień do Paryża. Wersal, Luwr, wieża Eiffla ale też Disneyland. IMO najlepszy możliwy prezent - możliwość zobaczenia kawałka świata.
    Wychodzi na to, że czekała na prezent kilka lat... No chyba, że chodzi o pierwszy sierpień po komunii Prezent dla dzieciaka to prezent z którego będzie cieszyć się od razu. Świat zdąży zwiedzić...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PiKa Zobacz posta
    Smartwatch dla dziecka?:/
    Oczywiście,
    Jest pełno dla dzieci

Domyślnie

Zdecydowałem się na Instaxa... tylko nie wiem który model?

Dopisek: jest jeszcze Polaroid Snap ...
    Ostatnio edytowane przez PiKa ; 14-05-2017 o 21:20
    D7100, Nikkor 50mm/1.8g, Sigma 10-20/4-5.6, Revuenon 135/2.8 | Sony RX100M3 | Raynox DCR-250 | Fuji X-T2, XF 18-55/2.8-4.0, XC 50-230/4.5-6.7, Stroboss 36F, K&F Nikon-Fuji adapter

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PiKa Zobacz posta
    Zdecydowałem się na Instaxa... tylko nie wiem który model?
    Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę ile kosztuje wkład papieru do Instaxa
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni