Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Ignac Nożycoręki

Poddaję waszej surowej opinii takie portret

D750 | D600 | Tamron 24-70 2.8 G2 | Nikkor 14-24 2.8 | Nikkor 105 2.8 micro VR | Helios 44-3 f2 | Sigma 50 1.4 Art
    WYWOŁAJ RAWKA
    ZGŁOŚ SWOJE ZDJĘCIE DO TEMATYCZNYCH

PODEJMIJ WYZWANIE

Domyślnie

jesteś pewien że chcesz ten portret poddać jakiejkolwiek ocenie ? To jest jakiś cropp ze zdjęcia klasowego ?

Domyślnie

czyszczenie- spiritus

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    jesteś pewien że chcesz ten portret poddać jakiejkolwiek ocenie ? To jest jakiś cropp ze zdjęcia klasowego ?
    Widziałbyś się tak na zdjęciu klasowym? Słaba fryzura do szkoły chyba
    p.s.
    Cropp to taka firma ciuchów
    Ostatnio edytowane przez spiritus ; 05-04-2017 o 17:36
    D750 | D600 | Tamron 24-70 2.8 G2 | Nikkor 14-24 2.8 | Nikkor 105 2.8 micro VR | Helios 44-3 f2 | Sigma 50 1.4 Art
    WYWOŁAJ RAWKA

PODEJMIJ WYZWANIE

Domyślnie

Perspektywa i odległość sprawiają, że wygląda jakby miał wielką jajowatą głowę
    D7100, Nikkor 50mm/1.8g, Sigma 10-20/4-5.6, Revuenon 135/2.8 | Sony RX100M3 | Raynox DCR-250 | Fuji X-T2, XF 18-55/2.8-4.0, XC 50-230/4.5-6.7, Stroboss 36F, K&F Nikon-Fuji adapter

Domyślnie

Zeszło trochę na boczny tor
    Na zdjęciu jest młody chłopak imieniem Ignacy. I to wszystko co jest na zdjęciu. Reszta to ziarno, przepały i czarne plamy. Może i pomysł jakiś autor miał. Nawet kierunek był słuszny, bo model ciekawy. Mnie się ta wersja nie podoba.
    ps. i zostawcie autora w spokoju. Przyjmijmy, iż popełnił niezbyt szczęśliwą literówkę. Poprosi moda, to poprawi.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Posprzątane.

Proszę aby dyskusje były odnośnie zdjęcia... nazwę zostawcie
    Z6 || N14-30/4s || N24-120/4s || N85/1.8s || SB-600 || YN560

ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
    >>RAWki<=>ZADANIA TEMATYCZNE<=>FOTOGRAFIA MIESIĄCA<<

Domyślnie

Zdecydowanie najsłabsze z Twoich zdjęć, nie krocz tą drogą
    Sony A7III + SY AF 35 1.4 + SY AF 85 1.4 + S 135 1.8 A

Domyślnie

Spiryt ty tak szybko sprzątasz że nawet nie widziałem co tu się wydarzyło. Rozumiem że tytuł słaby

- - - - kolejny post - - - - - -

Cytat Zamieszczone przez Xavier80 Zobacz posta
    Zdecydowanie najsłabsze z Twoich zdjęć, nie krocz tą drogą
    Dzięki za analizę moich fotek i radę

- - - - kolejny post - - - - - -

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    Wręcz przeciwnie. Eksperymentuj.
    No właśnie o to chodziło. Jestem raczej na początku drogi i próbuje wszystkiego a moje próby nie wiele znaczą bez waszych komentarzy (oczywiste tych na temat) więc dzięki za wszystkie
    WYWOŁAJ RAWKA

PODEJMIJ WYZWANIE

Domyślnie

Zdjecie wyglada jak z reportazu o dzieciach z sierocinca karanych za przewinienia pradem elektrycznym. Gdyby zrezygnowac z fryzury i nie az tak z gory na dziecko kamera celowac, byloby lepiej. Ziarno i przepaly mi nie przeszkadzaja i wpisuja sie, moim zdaniem, w artystyczny zamysl pana fotografa. Bardzo wyraziste spojrzenie, ale wyraz oczu (zbyt) smutny (a jaki ma byc po porazeniu pradem?). Zdjecie mi sie nie podoba, ale gdybym byl jurorem w wyimaginowanym konkursie to glosowalbym za promowaniem zdjecia do nastepnego etapu. pzdr.
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni