Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Coś z Paryża

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Tilburg(Holandia)

Domyślnie Coś z Paryża

może ktoś pokusi się o wypowiedź? Kawałek Pantheonu paryskiego w wersji b/w:

https://youpic.com/image/10254484/

Domyślnie

Może wrzuć normalnie zdjęcia jak na forum przystało
    D7000+S17-50/2.8+S70-200/2.8+S30/1.4
    było: D90, N18-105, N50/1,8D, N70-210D

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Tilburg(Holandia)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nbogdan Zobacz posta
    Może wrzuć normalnie zdjęcia jak na forum przystało
    przeca łatwo w linka kliknąć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorgal7730 Zobacz posta
    przeca łatwo w linka kliknąć
    Może i łatwo, ale nie takie tutaj są zasady. Poza tym, mogłeś chociaż tytuł napisać z odrobinę większą uwagą.
    pozdrawiam
    Tomek

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Tilburg(Holandia)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barracuda Zobacz posta
    Może i łatwo, ale nie takie tutaj są zasady. Poza tym, mogłeś chociaż tytuł napisać z odrobinę większą uwagą.
    może mogłem..ale czy to jest najważniejsze? nie wiem ale czasem takie głupoty zaprzątają ludziom głowę lepiej cieszyć się życiem i mieć gdzieś jedną literkę za dużo nie ma co być sztywnym jak kij od miotły

Domyślnie

może mogłem..ale czy to jest najważniejsze? nie wiem ale czasem takie głupoty zaprzątają ludziom głowę lepiej cieszyć się życiem i mieć gdzieś jedną literkę za dużo nie ma co być sztywnym jak kij od miotły
    Pozwolę sobie na inne zdanie na ten temat... Tytuł poprawię, ale fajnie by było, gdybyś jednak pisał po polsku zgodnie z zasadami To nie czepialstwo, to objaw kultury po prostu
    Co do zdjęć, faktycznie lepiej je wstawić, żeby widoczne były. Jak nie masz jak, to Dropboxa polecam:
    https://www.dropbox.com/s/th8jvamxip...opbox.pdf?dl=0

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Tilburg(Holandia)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madebyzosiek Zobacz posta
    Pozwolę sobie na inne zdanie na ten temat... Tytuł poprawię, ale fajnie by było, gdybyś jednak pisał po polsku zgodnie z zasadami To nie czepialstwo, to objaw kultury po prostu
    Co do zdjęć, faktycznie lepiej je wstawić, żeby widoczne były. Jak nie masz jak, to Dropboxa polecam:
    https://www.dropbox.com/s/th8jvamxip...opbox.pdf?dl=0
    zdań wiele jak i ludzi ale mimo to czy o to tutaj chodzi? przecież to nikoniarze a nie mistrzowie języka polskiego ale spoko postaram się pisać zgodnie z zasadami aby nikogo nie urazić.

a tak na marginesie to chyba kilka przekręconych liter to za mało aby oceniać czyjąś kulturę? nie sądzisz

Domyślnie

a tak na marginesie to chyba kilka przekręconych liter to za mało aby oceniać czyjąś kulturę? nie sądzisz
    Posługiwanie się poprawnym językiem nie ma wyjątków na kilka przekręconych liter Ale oczywiście nie o to chodzi i nikt Cię tu nie ocenia. Po prostu inaczej patrzy się na wypowiedź z kropkami, przecinkami i właściwą kolejnością liter
    Nie róbmy Ci OT w Twoim temacie. Jakbyś chciał podmienić linki w pierwszym poście, to napisz mi PW
    Ostatnio edytowane przez madebyzosiek ; 18-03-2017 o 00:12 Powód: Literówka :)

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Tilburg(Holandia)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madebyzosiek Zobacz posta
    Posługiwanie się poprawnym językiem nie ma wyjątków na kilka przekręconych liter Ale oczywiście nie o to chodzi i nikt Cię tu nie ocenia. Po prostu inaczej patrzy się na wypowiedź z kroplami, przecinkami i właściwą kolejnością liter
    Nie róbmy Ci OT w Twoim temacie. Jakbyś chciał podmienić linki w pierwszym poście, to napisz mi PW
    "kroplami" widzisz zdarza się każdemu

Domyślnie

"kroplami" widzisz zdarza się każdemu
    Oczywiście Nie lubię na to zwalać winy, ale telefony sprawiają niespodzianki

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów