//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Szukaj
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 19-12-2024 o 13:15 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
Ach, pięknie. Dałbym tylko jakieś nieprzesadzone dystanse na tył i będzie cudownie![]()
Dystanse 20mm beda wkladane z tego co wiem + autko dostanie nowe zawieszenie gwintowane (ale ma zostac wysoko czyli moze 1-2cm w dol pojdzie) no i jeszcze w tym roku wlasciciel chce wypolerowac i zabezpieczyc lakier ceramika tak wiec mam nadzieje ze z autem jeszcze nie raz sie spotkamMoze nastepnym razem juz z polarem...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Obiekt zacny, ale dlaczego wszystkie zdjęcia są takie ciasne??? Obróbkowo do zaakceptowania, ale kadrowanie zdecydowanie do poprawki![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Konwersja do szaro-białych nie wygląda zbyt atrakcyjnie. 8 kadrowo jest spoko jak dla mnie ale powalczyłbym tu z obróbką w kolorze. Z tego może być dobra fota. Jak chcesz to zarzuć rawa i powalczymyInne no takie sobie, nie zatrzymują na dłużej. 10 za ciasno
![]()
Skontaktuj się z nami