Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Corel Paint Shop Pro Photo XI.

Mogę kupić w/w program, ale nie mogę znaleźć informacji jaka jest wersja akurat tego wydania (np. EDU, OEM, BOX itp.).
    Sprzedający twierdzi, że jest to wersja komercyjna i właśnie na takiej mi zależy, ale wolałbym to sprawdzić.
    Sprawa pilna, także będę bardzo wdzięczny za pomoc

pozdrawiam
    fx i 10,5; 85; 14-24; 24-70; 80-200 af-s; SB-600 i 900

Domyślnie

a my mamy to stwierdzic przez ? skanowanie podswiadomosci ?
    czy moze znalezc dla ciebie komercyjna wersje na sieci?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tumiwisizm Zobacz posta
    a my mamy to stwierdzic przez ? skanowanie podswiadomosci ?
    czy moze znalezc dla ciebie komercyjna wersje na sieci?
    Skoro takie pytanie, to chyba nieprecyzyjnie się wyraziłem.

Program już mam, sprzedający twierdzi, że jest to wersja komercyjna, a ja jestem takim ignorantem, że ni jak nie mogę tego potwierdzić. Stąd pytanie do osób orientujących się w tej materii, gdzie w programie mogę znaleźć informację, że jest to wersja komercyjna, a nie np. EDU.

Zbanowany
    Miasto
    południowa część Polski

Cool ?? Program ??

No ... naprawdę jesteś ignorantem, jak nie wiesz za co płaciłeś. Śmieszne.

Domyślnie

no nieprecyzyjnie. ale spoko. widac w dobrej wierze.
    PSP jest dosc tani, wiec nie powinienes miec obawy. z mojego doswiadczenia - jest odwrotnie - skoro nie ma informacji o ograniczeniach, to takowych nie ma. wiec jesli nie ma nigdzie edu itd to jest ok.
    Najczesciej jest jednak licencja produktu szczegolowo opisujaca jego zastosowanie - pewnie w Engliszu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nikonowiec Zobacz posta
    No ... naprawdę jesteś ignorantem, jak nie wiesz za co płaciłeś. Śmieszne.
    Nie napisałem, że go kupiłem, tylko, że go mam i chciałem sprawdzić. Jeśli to takie śmieszne to gratuluję poczucia humoru
    Myślałem, że forum jest po to, aby można o takie sprawy zapytać i liczyć na pomoc, ale chyba się trochę przeliczyłem...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tumiwisizm Zobacz posta
    no nieprecyzyjnie. ale spoko. widac w dobrej wierze.
    PSP jest dosc tani, wiec nie powinienes miec obawy. z mojego doswiadczenia - jest odwrotnie - skoro nie ma informacji o ograniczeniach, to takowych nie ma. wiec jesli nie ma nigdzie edu itd to jest ok.
    Najczesciej jest jednak licencja produktu szczegolowo opisujaca jego zastosowanie - pewnie w Engliszu.
    Moja wiara w to Forum powraca
    Faktycznie, o żadnych ograniczeniach nie jest napisane, także chyba wszystko jest OK.

Dzięki za odpowiedz.
    pozdrawiam

Domyślnie

jeśli sprzedający wystawi Ci fakturę to już jest dobrze bo niestety bez faktury to przy kontroli nic Ci nie pomoże (albo prawie nic) ...
    Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tatar Zobacz posta
    Program już mam, sprzedający twierdzi, że jest to wersja komercyjna, a ja jestem takim ignorantem, że ni jak nie mogę tego potwierdzić. Stąd pytanie do osób orientujących się w tej materii, gdzie w programie mogę znaleźć informację, że jest to wersja komercyjna, a nie np. EDU.
    U mnie na pudełku z płytą w lewym górnym rogu okładki jest napis Wersja edukacyjna i pod spodem to samo po (chyba) czesku.
    "Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia nie ubiera tego w słowa" - J. Tuwim
    www.TadeuszTurski.info

Uprawnienia umieszczania postów