Jak by to napisać na forum Nikona? Może poprostu: zdjęcia robiona Canonem 30D z następującym oszkleniem: 28-135 IS, 50 1,8 II, tamron 75-300
Tylko proszę oceniać zdjęcia, a nie markę aparatu, bo to jest akurat bez znaczenia.
pozdro
zeber
Szukaj
Jak by to napisać na forum Nikona? Może poprostu: zdjęcia robiona Canonem 30D z następującym oszkleniem: 28-135 IS, 50 1,8 II, tamron 75-300
Tylko proszę oceniać zdjęcia, a nie markę aparatu, bo to jest akurat bez znaczenia.
pozdro
zeber
troche gratów, pasja i www
Tutaj też 3 mi się bardzo podoba - przesympatyczne zdjęcie.
aparat + obiektyw
Rzeczywiscie na swojej stronie masz kilka lepszych ale i te sa reprezentacyjne i bardzo dobre.
1 - reporterskie do bolu, odwazne
2 - indyjska klasyka ale troche poucinane za bardzo
3 - i to jest fotografia zaslugujaca na miano prawdziwej impresji
Ode mnie ***** za calosc reportazu (rowniez za zdjecia tu nie pokazane).
Ps. A do aparatu - skoro tu sie pojawiles to znaczy, ze przesiadka na inny system? Czy po prostu wyczules to "ekspresyjna, intelektualnie rozwijajaca i stymulujaca tworcze postrzeganie swiata, oraz na najwyzszym merytorycznym poziomie" atmosfere? ;]
świetne![]()
Zawsze miałem ochotę zapytać kogoś, kto tam był:
czy Ci ludzie faktycznie tak chętnie pozują do zdjęć czy musiałeś jakieś gifty rozdawać?
Zdjęcia super!!!
D300 i kilka butelek z denkiem ale bez szyjki...
Kluczem do sukcesu jest posiadanie aparatu cyfrowego. Tam mało kto zna taki wynalazek. Nawet zawodowcy mają tradycyjne "małpki". Wiec jeśli zrobisz im zdjęcie i pokażesz je, granica nagle zniknie.
Skontaktuj się z nami