Super zdjęcia , 3 i 6 zatrzymały mnie na dłużej ,![]()
Szukaj
Super zdjęcia , 3 i 6 zatrzymały mnie na dłużej ,![]()
No za poprzednikami, wszystkie foty przykuły moją uwagę na długo. Pięknie Panie pokazałeś nam kawałek naszej planety.
Piękne prace, Grześku. Chce się więcej zobaczyćZazdroszczę wyprawy bo miescje obłędne i czekam na wpis na blogu!
Świetne! I olbrzymi plus za brak rozmycia wody. Jak ja nie lubię tego efektu...
Pozdrawiam Krzysiek vel kojot. | Z6III | N24-70/2.8S | N70-200/2.8S | N24-200 | N180-600 | V40/1.2 | kojotowe.pl l fikołki l
Super fotki. Uwielbiam takie widoki.
Nikon D500 + N17-55 2.8 + N35 1.8G + N80-200 2.8 AF-S + SIGMA 50-100 1.8 + SB 700 + PENTACON 50/1.8 + SONY RX100
Bajka Panie !!
http://www.kubakoziol.pl - moja pasja, fotografia pejzażu
Kapitalne zdjęcia. Piękne naturalne kolory. 6,5,3,2 dla mnie (w dowolnej kolejności) najlepsze...
NIKON
Przepiękne miejsce, chętnie poczytam także dłuższy wpis na blogu bo od dawna ta miejscówka chodzi mi po głowie. Najbardziej chyba znane jest to jezioro ze zdjęcia nr 2 no kościółek.
Dziękuję bardzo wszystkim za Wasze miłe komentarze, tym bardziej przyłożę się do pełnego opisu na blogu
To prawda, też byłem zaskoczony tym faktem. Statystyki mówią, że owiec jest dwa razy więcej niż ludzi, czyli. powinno być ok. 100tys. Pochowały się widocznieJedynie na wyspie Kalsoy rzeczywiście było ich sporo. Za to moją uwagę przykuły dzikie gęsi, ich zdecydowanie więcej spotkałem niż owiec.
Haha... Nie mylisz się, na górze klifu faktycznie to są ludzie i chyba dobrze, że akurat się tam znaleźli bo dzięki temu widać skalę miejsca. Żałuję, że nie poszedłem tam, bo to właśnie stamtąd można zrobić zdjęcie jeziora, które zatrzymuje się na krawędzi klifu.
Piękne zdjęcia. Moja uwagę najdłużej przyciągnęła 6.
Skontaktuj się z nami