Szukaj
Ktos kiedys mi powiedzial, ze niby nie pije i nie pale ale jestem uzalezniony od fotografii i
zachowuje sie czasem jak hazardzista to znaczy, ze oni graja w karty i na automatach a ja notorycznie gram na obiektywach i puszkach
W sumie jest przyjemnosc... Ale serce boli, jak pieniazki za szybko sie rozchodza
Probowalem dzialac na kompakcie bez wymiennej optyki ale to cieeeeezko jest i na dluzsza mete lapy swedza aby cos zakombinowac z wymienna optyka w innych puszkach![]()
X-T10, XF 16-55/2.8, XF 35 f/1.4, XF 55-200, 5D MKII , EF 24-105 mm f/4L IS USM, EF 85mm f/1.8 USM, A6000 SEL18-105/4
Zacznij pić!
Czy ktoś z Was używał może z jakąś puszką Fuji X Samyanga 85 1.4, i mógłby się podzielić opiniami o tym szkle?
5D
X-E1
COOLPIX A
4K w bezlusterkowcach pełni obecnie rolę identyczną jak fotele lotnicze w maluchu przed 1989.
Dobre 4K jest warte wyrzeczeń ale nie ze sprzętów za kilka dolców. Tyle że to do produkcji kinowej (BTW: też nie wszędzie wyświetlają).
W normalnym świecie i tak później wszystko ląduje w najlepszym przypadku na interpolowanym 1080i w TV lub na DVD.
Co prawda marketing robi nieprawdopobną wodę z mózgu ludziom, bo ostatnio jeden z klientów chciał żeby oddać materiał w 4K na DVD.
Pozdrawiam
Marcin
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
A czymże różnią się te zestawy od np. takiego czegoś?:
FF (Fuji + Fuji)
Skontaktuj się z nami