Szukaj
meliszipak. Poczekaj na Fuji średni format, już niedługo będzie. Jakość na pewno będzie lepsza.
Ostatnio edytowane przez zygmuntowicz ; 15-09-2016 o 15:25
No, ale jaka cena.
Zresztą to za dużo jak na moje bardzo skromne umiejętności i wiedzę fotograficzną teraz.
Fuji jest ogólnie naprawdę super i oferuje bardzo dużo.
Jestem pod wrażeniem batisów 25 i 85 ktore mi się trafiają taniej.
Zresztą ja wiele nie tracę, bo wszystko kupiłem w rozsądnych cenach.
I zawsze mogę wrócić do T2 z 14, 23 i 56![]()
Sony w tej konfiguracji już nie będzie "małym systemem z dobrym obrazkiem". Ja nie zmieniłbym bezlustra na bezlustro. No ale to ja( i jeszcze na playstation
Jeżeli już kiedyś sprzedam fuja to kupie lustro FF + 20-35-85. A że dźwigać mi się nie chce, a fuj to aparacik mały i zgrabny i za tanie pieniądze można dokupić xe1 jako drugi korpus. No i jeszcze takiego body (lustra ff) nie zrobili.
Czekam na następcę D700 z matrycą 24mln.![]()
Ostatnio edytowane przez Marek ; 15-09-2016 o 16:49
Staramy się nie umieszczać na Facebooku. Lepiej korzystać z Flickra, bo nie degraduje tak jakości.
Sam FB odnosi się do kwestii następująco.
www.stegierski.com -- fujica gs645 pro/nikon d7000, d200/fuji x-e1/voigtländer bessa/artiflex 45
Kazdy system ma swoje plusy i minusy grunt by te... minusy nie przyslanialy Nam plusów
Bylem w roznych systemach i kazdym z nich mozna robic fajne i g... foty i to jest sedno pogoni za kroliczkiem.
Dziwnym trafem ludzie po latach poniewierki... Laduja w fuji i chwala to sobie...
U mnie tak wyszlo ze fuji mnie zadawala![]()
X-T10, XF 16-55/2.8, XF 35 f/1.4, XF 55-200, 5D MKII , EF 24-105 mm f/4L IS USM, EF 85mm f/1.8 USM, A6000 SEL18-105/4
Skontaktuj się z nami