Pająk NIE-SA-MO-WI-TY! Aż się nie chce wierzyć, że można takie zdjęcia robić
Moje Drogie Ahaby, ze szczególnym uwzględnieniem kolegi cz4rnucha! Mam niejasne wrażenie, że niektórzy z obrzydzeniem przyjmują moje - nie aż tak często wrzucane foty. A myślałem, że to wątek dla wszystkich, nie ma zapisu "kiepskich zdjęć nie wrzucać!" Ja wiem, że ktoś, kto miał już 10 nikonów, 5 analogów, robił zdjęcia na 1000 wesel, a potem po jego zdjęcia pukały Nationale i Geografiki, może się skrzywić z niesmakiem, ale warto wytłumaczyć dlaczego dane fotki są "ble". To trochę tak jak z pewnym kolegą, co mi tu napisał, że "uwielbia" moje centralne kadry. Wówczas, wyczuwając ironię, wygooglowałem sobie coś tam o tej złotej zasadzie z jakąś tam jedną trzecią czegoś. No i zrozumiałem, że centralne kadry są "passe"Może zatem wprowadźmy w sposób bardziej oczywisty zasadę, że powinni tu zdjęcia wstawiać jedynie fotograficy z udokumentowanym stażem i artyzmem. Bo ja i tak wklejam celem poddierżenia rozgawora - wolałbym aby był to wątek, w którym pod pretekstem nexów pisze się zabawnie o dupie maryni
Ja jednak zawdzięczam temu tematu (temu misiu) fakt, iż zamiast zaspokoić swe chucie nędznym kitem (imieniny cioci, wycieczka zakładowa), zaczęło mi się podobać fotografowanie, bez spinki, dla zabawy, ba! nawet po pijaku (fajnie się wówczas rozmywa, i tło i obiekt) Za stary chyba jestem, że uczyć się Złotej Triady, Zasady Niskiego Gnoma czy Nakazu Drapania Się Za Uchem Przed Naciśnięciem Migawki, bo może mi się przestanie chcieć fotografować za tydzień i kupię sobie deskorolkę
Ale póki co - ku Waszej, Ahaby, zgrozie, nabyłem sobie 35/1.8
O!
Wasz ólóbiony eskimos![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami