Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Sztuka wyboru

puchbeary
    Gość

Domyślnie Sztuka wyboru

Niby nic takiego ale mnie rozbawiło.
    Gdańsk, Ratusz Miejski.

Domyślnie

A jakie profesjonalne tlumaczenie

bombel
    Gość

Domyślnie

Nie rozumiem, co Cię dziwi. Chodzi o to, żeby nie wejść na ścianę, widocznie jakaś zabytkowa.

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta

Nie rozumiem, co Cię dziwi. Chodzi o to, żeby nie wejść na ścianę, widocznie jakaś zabytkowa.
    dobre.

Domyślnie

To tak samo jak znak drogowy: "nakaz jazdy z prawej lub z lewej strony znaku" - czyli zakaz wjeżdżania na znak .
    Kazimierz Król
    Oznaczenia obiektywów

Domyślnie

hehe skoro tak napisali ..........

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

kolego a co tu śmiesznego to jak w górach masz łatwiejsze lub trudniejsze szlaki zwiedzania, to zalerzy czy chcesz cos tam załatwic normalnie wedłóg przepisów (czarny szlak) lub za drobna opłata (szary szlak) a tak ogólnie to człowieka szlak trafia jak ma tam wogóle wejśc
    D50,D80 kit, 28-80 Nikor, 70-300 Sigma i inne duperele

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wertus Zobacz posta
    kolego a co tu śmiesznego to jak w górach masz łatwiejsze lub trudniejsze szlaki zwiedzania, to zalerzy czy chcesz cos tam załatwic normalnie wedłóg przepisów (czarny szlak) lub za drobna opłata (szary szlak) a tak ogólnie to człowieka szlak trafia jak ma tam wogóle wejśc
    Nie wytrzymałem...
    Przeglądam dział "Foto-żart" od około 20 minut i widzę, że cierpisz chyba na chroniczny brak poczucia humoru i przypiep...sz się do zakładanych wątków "jak leci". Troszkę uśmiechu i życie będzie lepsze... W końcu to dział żartów...

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Don_Pedro_123.
    Ja myślę że wertus jednak żartował.

bombel
    Gość

Domyślnie

Jak widzę tą ortografię i te męki twórcze, to sądzę, że jednak nie żartował...

Uprawnienia umieszczania postów