//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Szukaj
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 11-12-2024 o 14:27 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
odrobinke przeszkadza mi roznica klrow dlon - twarz .. ale poza tym rewelacja..
sliczne kolorki i tony .. prawie jak z canona![]()
Jak zwykle piękne. pozdr
[NIKON DSLR]
Świetne... nic dodać nic ująć...
pozdrawiam
Lu_natyk
to ja tylko abym sie do czegokolwiek mogl przyczepic, to wtrace, ze troszke futeko jakby zbyt przyciezkawe w calej kompozycji wydaje sie, szczegolnie w zestawieniu z tym szczuplultkim nagim brzuszkiem...mowie to tylko dlatego, ze poprzednie zdjecia wieksze wrazenie na mnie wywarly
co do samych zdjec, oswietlenia, modelki, obrobki..to jak zwykle na najwyzszym poziomie i naprawde stig chcialbym kiedys takie umiec robic![]()
Pozdrówka Jacek ....
Ja dodam, ze jak ogladam fotki Stig'a czy kilku innych osob to nigdy nie jestem zawiedziony i chcialbym miec choc kilka takich w swym dorobku.
Jak tylko widze fotki tych osob to od razu wchodze i ogladam.
Oceniac nie oceniam bo kompletny laik jestem![]()
bardzo ładne, podoba mi sie pierwsza fotka jeśli trzeba wybierać...![]()
technicznie ... no na upartego ujdzie, a tak serio warto pooglądać , zapamiętać i próbować podobe zrobić... czepiłbym się zestawienia grubego futra z opiętością i subtelnością jeans`ów... jakoś mi to nie pasi... to tak jakby zapodać puchatą parówkę na patyku
![]()
jedynka dla mnie rewelacyjna, dałbyś kiedyś jakieś zdjęcie na forum które można by pojechać krytyką![]()
pozdrawiam Piotr
Echh..znowu się zdołowałem... i weź tu coś wrzuć do oceny jak obok takie foty Stiga czy Sailora.
Tak na marginesie, fotki robione 85/1.4 jeśli można wiedzieć?
opis w fazie przygotowań ...
Skontaktuj się z nami