Close

Strona 8 z 14 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 136

Wątek: Jaki statyw?

Domyślnie

Witam, jaki statyw możecie polecić do używania w terenie za 300 zł?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez urban94 Zobacz posta
    Witam, jaki statyw możecie polecić do używania w terenie za 300 zł?
    Dołóż do Fotopro MGA-584 i będziesz usatysfakcjonowany na dlugi czas. Jeszcze kwestia jaki sprzęt chcesz na nim montować?

Domyślnie

Szukam statywu, który zastąpi mój wynalazek za kilkadziesiąt złotych no name z przed paru lat.
    Potrzebuję sprzętu, który da stabilność d7200 z przypiętym tele pokroju 70-300 vr, na długich czasach naświetlania.
    Budżet powiedzmy 350 zł.
    Z tego co wyczytałem, w takim przedziale cenowym sensownym wyborem jest Silk 330dx i np. VELBON SHERPA 603R
    Możecie coś polecić jeszcze w tej cenie? Nie musi być mały po złożeniu ani lekki do noszenia.

Domyślnie

Wiem, ze kiepska rada, ale proponuje dołożyć 200 zł i kupić Fotopro MGA-684N + FPH-62Q - w tej chwili w promocji w Euro AGD za 539 zł. W tych pieniądzach nie znajdzie się chyba nic lepszego - przede wszystkim w tym zestawie jest solidna głowica o niezłym udźwigu (na stosunkowo dużej kuli - bodajże 38mm).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szabuk Zobacz posta
    Wiem, ze kiepska rada, ale proponuje dołożyć 200 zł i kupić Fotopro MGA-684N + FPH-62Q - w tej chwili w promocji w Euro AGD za 539 zł. W tych pieniądzach nie znajdzie się chyba nic lepszego - przede wszystkim w tym zestawie jest solidna głowica o niezłym udźwigu (na stosunkowo dużej kuli - bodajże 38mm).
    Ktoś ma w/w statyw i również poleca? Ewentualnie biorąc pod uwagę zwieszkony budzęt na 500zł, czy jest inna ciekawsza alternatywa?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturmsi Zobacz posta
    Ktoś ma w/w statyw i również poleca? Ewentualnie biorąc pod uwagę zwieszkony budzęt na 500zł, czy jest inna ciekawsza alternatywa?
    Tak i polecam Bardzo dobry statyw w normalnej cenie.
    Ps. Ja go kupiłem w Euro w promocji za 439 zł, jakiś rok temu. Wcześniej i po tygodniu kosztował 539, jak zobaczyłem promocję, to nie myślałem 5 sekund
    Ostatnio edytowane przez madebyzosiek ; 05-02-2016 o 19:03

Domyślnie

Wg. mnie w cenie jaka obecnie zaoferowalo euro.com.pl za MGA684 ciezko znalezc cos lepszego...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madebyzosiek Zobacz posta
    Tak i polecam Bardzo dobry statyw w normalnej cenie.
    Ps. Ja go kupiłem w Euro w promocji za 439 zł, jakiś rok temu. Wcześniej i po tygodniu kosztował 539, jak zobaczyłem promocję, to nie myślałem 5 sekund
    Te 165 cm bez głowicy które podaje producent, to rozumiem że bez wysuniętej kolumny środkowej osiąga tak?

Domyślnie

Dokladnie tak jak masz na stronie producenta- czyli do miejsca mocowania glowicy przy maksymalnej wysokosci wszystkich elementow.
    Ostatnio edytowane przez nikoniarz ; 05-02-2016 o 20:24

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nikoniarzd3100 Zobacz posta
    Dokladnie tak jak masz na stronie producenta- czyli do miejsca mocowania glowicy przy maksymalnej wysokosci wszystkich elementow.
    Rozumiem, chodzi mi o to że potrzebuje wysokości minimum 150cm, przy największym rozstawie nóg tj ogólnej stabliności, najlepiej bez wysuwania centralnej części.
    Niestety w Euro już tylko na zamówienie 30 dni oczekiwania.

Strona 8 z 14 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów