Szukaj
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Swietne zdjecia i samochody. W zaszadzie nie wiem ktore najlepsze. Wszystkie mi sie podobaja.
D60, SB-700, Nikkor 35mm F1.8, Sigma 17-50 F2.8
Dzięki za wizyty i komentarze
O ile jestem zadowolony z ogólnego efektu, to jedna rzecz mnie niesamowicie denerwuje na tych fotkach: brudna przednia szyba GolfaNa kilku fotkach, które poszły do właściciela ją "umyłem", ale roboty z tym było tyle, że na wszystkich zdjęciach nie miało to po prostu sensu.
SerU-o ile do fot się nie czepię bo jak na moje laickie oko jest OK, to głowę zmyję za co innego. W kraju, w którym tyle cudeniek najrózniejszych po drogach jezdzi, marnujesz migawkę na teutońską popelinę? Nie pojmuję-doprawdy.
Ja jestem na nie. Cienie wyciągnięte prawie na maxa. Mocno HDRowy klimat się zrobił.
No to trafiłeś przysłowiową kulą w płot. Z reguły tego nie robię, bo nie muszę nikomu niczego udowadniać, no ale proszę: oto te "wyciągane prawie na maxa" cienie:
I zapewniam Cię, że na pozostałych zdjęciach cienie są bliżej połowy suwaka, a nie gdzieś na końcu.
Całość obróbki była robiona w LR - jedyne, co było robione poza nim to stemplowanie syfów na asfalcie.
No to może na mój odbiór złożyły się: Exp +1, dużo clarity i kontrastu na srebrnym(?) aucie. Widać mocno na 7 zdjęciu. Masz sporo innych lepszych zdjęć mocno naturalnych.
Skontaktuj się z nami