Close

Strona 40 z 41 PierwszyPierwszy ... 3038394041 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 391 do 400 z 402

Wątek: Nasze Góry....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zgera Zobacz posta
    Polecam trasę z Wołosatego na Tarnicę, następnie przez Halicz i powrót do Wołosatego, trasa nie jest trudna, w 7 godzin spokojnym tempem można przejść.
    Noclegu nie polecę bo nigdy w Bieszczadach nie nocowałem, mam blisko i zawsze były to wypady jednodniowe.
    Super trasa, ale ja proponuję tą trasę w przeciwnym kierunku. Wtedy odcinek asfaltowy robi się na początku. Dla mnie to o tyle istotne, że nie przepadam za asfaltem

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Chyba zdecyduję się na trasę polecaną przez Zgerę, choć kolega z pracy poleca też coś takiego: http://mapa-turystyczna.pl/route/gtr

Gaduła Awatar zgera
    Miasto
    Siedliska, Podkarpacie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ku6i Zobacz posta
    Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Chyba zdecyduję się na trasę polecaną przez Zgerę, choć kolega z pracy poleca też coś takiego: http://mapa-turystyczna.pl/route/gtr
    Poleca Ci najmniej atrakcyjną trasę na Małą i wielką Rawkę, byłem tam i uważam że pozostałe trasy są bardziej ciekawe widokowo, tutaj jedynie ciekawy punkt to połączenie trzech granic, ostrzegam jednak przed przekraczaniem granicy z Ukrainą, konsekwencje mogą być nieprzyjemne.
    Ciekawą trasą jest również wejście na Połoninę Wetlińską z Brzegów Górnych i przejście na Smerek i zejście do Kalnicy.
    Mimo wszystko polecam wariant Tarnica - Halicz - Rozsypaniec - Wołosate, piękny widok na Krzemień i ogólnie ciekawy szlak, będę się upierał aby zaczynać od Tarnicy, po kilku godzinach marszu powrót drogą asfaltową jest łatwiejszy, chociaż asfaltu niewiele tam zostało, bardziej droga żwirowana.
    Życzę dobrej pogody i miłych wrażeń z pobytu w Bieszczadach, 100% kolorków jesieni chyba jeszcze nie będzie.
    NIKON D3100, NIKKOR 18-55 VR II, 18-105 VR,

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Dzięki za komentarz. Co do Twojej trasy to też wolę opcję z przejściem "ceprostrady" na końcu - w razie załamania pogody wolę iść asfaltem. Życzenia na pewno się przydadzą, chętnie wybrałbym się później, ale niestety mój kolejny wolny weekend jest w grudniu.

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Jak wygląda jakość drogi (dziury, krętość remonty), Rzeszów - Sanok (19 i 886) (opcja nr 1)? W teorii z Krakowa jest o ok. 40 km dalej niż przez Tarnów - Pilzno - Brzostek - Krosno (opcja nr 2), ale jednak znacznie mniejszy odcinek autostradą. Będę jechał wieczorem, po dniu pracy, więc wolę nadłożyć km żeby jechać bezproblemowo, tylko nie wiem czy jest sens.

Domyślnie

Mam do Was pytanie, prawdopodobnie wybiorę się do Chamonix na kilka dni, będzie to wypad raczej czysto turystyczny, bo jednak listopad nie bedzie dobrym okresem na chodzenie po górach.
    Spędzem tam około 2-3 dni, jest ktoś, kto mógłby coś polecić, co najlepiej zwiedzić, zobaczyć-bym nie musiał tracić czasu na szukanie?
    Będę bardzo wdzięczny

D7100+N 18-105; S10-20; S17-50 2,8; N50 1.8G+BENRO A1695F
    Kilka moich zdjęc i jeszcze kilka

Gaduła Awatar zgera
    Miasto
    Siedliska, Podkarpacie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bajcy Zobacz posta
    Kolejna akcja pod chlopkiem, dzisiaj jest jakiś masakryczny dzień :/
    Warunki pogodowe w Tatrach obecnie są określane mianem szklanych gór, to coś w rodzaju jak gołoledź na drodze.
    Cztery ofiary śmiertelne w dniu dzisiejszym daje do myślenia, czarny dzień w Tatrach.
    NIKON D3100, NIKKOR 18-55 VR II, 18-105 VR,

Domyślnie

Zbyszku, niestety ale 5. Bo 4 na Słowacji 3 taternik ów i jedna osoha

Domyślnie

Wszystkiego dobrego w tym roku Nam wszystkim życzę.
    Oby nasze wszystkie wyjścia i powroty były szczęśliwe.
    Życzę Wam, wysokich szczytów, wspaniałych przygód, osiągniętych celów.

Strona 40 z 41 PierwszyPierwszy ... 3038394041 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów