Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Domyślnie

Ja posiadam G1W (starszy brat G1WH). Nigdy nie miałem z nią żadnego problemu.
    W dzień rewelacja. W nocy przyzwoicie (czasem jest problem z odczytem rejestracji).

Tu masz moje 2 przykładowe filmy:

Dzień
    https://www.youtube.com/watch?v=nz9hwAYZoZM

Noc
    https://www.youtube.com/watch?v=OqoqQfBZdbs

Obydwa delikatnie zniszczone przez YT, oryginalny plik na dysku wygląda minimalnie lepiej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    ktoś polecał SJ4000 - daje to rade?
    Cześć , jest jeszcze SJ5000 w trzech wersjach .
    D5100 , D5300 , AF-S DX 35mm f/1.8G , AF-S DX 18-105 VR , AF-S Nikkor 70-300 mm G IF-ED , SB-700

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek S. Zobacz posta
    Tu masz moje 2 przykładowe filmy:
    Niezłe orły ci się trafiają...

A tak z innej beczki - nigdy nie miałem rejestratora z prawdziwego zdarzenia, używam AutoGuarda w telefonie. Niestety, ze względu na noszenie telefonu z pękiem kluczy w jednej kieszeni popękała mi szybka przed obiektywem. Skutkiem jest marny kontrast w dzień i artystyczne bliki w nocy.
    Przymierzam się więc do zakupu normalnego rejestratora, ale chciałem się dowiedzieć, czy w tego typu urządzeniach też występują blackouty pomiędzy nagraniami. Mam ustawione nagrywanie po 5 minut i pomiędzy jednym i drugim nagraniem mam przerwy po 3-5 sekund, co strasznie wkurza. Już kilka razy miałem takie sytuacje, że interesujący fragment akurat trafił na blackout i z nagrania nici. Dziękuję ci, Murphy

Jak to wygląda w rejestratorach w przedziale cenowym 500-600 zł?

Domyślnie

Rejestratory w zdecydowanej większości nadpisują materiał, czyli końcówka pierwszego będzie na drugim (około sekundy)
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    ja od lat używam G1WH kupiony za nie całe 200 zł i jeśli chodzi o jakość obrazu do zastosowań rejestratorowych - zdecydowanie polecam.
    Czy w czasie jazdy ten ekranik się wygasza czy cały czas świeci?
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Świeci ale ja mam kamerę za lusterkiem (od strony pasażera) więc mi nie przeszkadza, w ogóle jej nie widzę więc może jest sposób na zgaszenie to tylko nie wiem jak...
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

To trochę upierdliwe. Ale za circa 28 funtów to nawet czarną tasmą można zakleić. Toto samo się włącza i wyłącza razem z zasilaniem czy trzeba za każdym razem manualnie uruchamiać?
    Pursue happiness with diligence

Oszczędny w słowach Awatar Daedric
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Samo się uruchamia, przynajmniej moje obie.
    D750 + T24-70-200 2.8 VC + 50 1.8G + SB-910
    LP FS 400 AW + TT Retrospective 20 + Triopo (GT-3230X8C + B-2)

Domyślnie Kamerka samochodowa

Teściowi w zeszlym roku kupowałem TrueCam a4 za jakies 350zl. Zadowolony bardzo. Wygodny uchwyt z kontaktem na szybie wiec nie trzeba kabelka zasilajacego podpinac. Jak to kamerka samochodowa bateria prawie nie istnieje. Po odlaczeniu na samym poczatku troszke podzialala teraz po odlaczeniu szybko się wylacza. Moze tak ma byc. Nie wiem. Nagrywanie w petli. Fullhd. Obraz w nocy spoko. Jako rejestrator spisuje się bardzo dobrze
    COŚ TAM PSTRYKAM: FB , 500px ,

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Prawie nad morzem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Czy w czasie jazdy ten ekranik się wygasza czy cały czas świeci?
    W mojej sj4000 ekran się wygasza po ?30? sekundach, tak na oko, nagrywanie sygnalizuje dioda u góry kamerki
    jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubańczykom

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów