Mam 2 Newelle w a6k, działają jak trza. Ładowarka też Newella.
Szukaj
Mam 2 Newelle w a6k, działają jak trza. Ładowarka też Newella.
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
Kupiłem tydzień temu a6000 za 1500 (body, roczny), zestawy z obiektywem dochodzą do około 1800 i taka jest cena gwarantująca sprzedaż. Komputer można kupić na raty, bo aparat praktycznie nowy szkoda sprzedawać
Przerwa na zdjęcie
Zdziś
-------------------
www.marianduda.pl
neck, w tym wątku co chwila pojawiają się fajne zdjęcia i nawet nie ma sensu po raz kolejny kom/entować/plementować, ale te ostatnie Twoje fotki to rewelacja - na ostatniej focie super wyszedł szary pierwszy plan kontrastując z barwą zachodu słońcamocno wyciągałeś cienie w pp?
Aż się chce człowiekowi rzucić to wszystko i wyprowadzić się z rodziną w Bieszczady![]()
Też mam zdzisia.
Dziękuje.
Nie ukrywam, że obrabiam zdjęcia, zwłaszcza te przy wschodach słońca, po niebie widać dlaczego. Dołączam więc poniżej jpo, zmniejszony do 1000px. Jak widać nie wyciągałem za dużo z cieni, bardziej gasiłem światła na niebie. Wg mnie kolorystyka na zdjęciu po obróbce bardziej odpowiada rzeczywistości, którą widziały moje oczy. To z puszki jest zimniejsze.
Ze zdjęcia, które wczoraj zamieściłem musiałem wyciągać więcej z cieni. Tam wszystko to, co poniżej nieba było praktycznie niewidoczne w jpg. Powtórzę kolejny raz, że matryca z Nexa 5N jest jak z gumy
Skontaktuj się z nami